U okviru HT Eronet ponude licenci, korisnicima su na raspolaganju Kaspersky i Microsoft licence iz OPEN VALUE i CSP (Cloud Solution Provider) programa licenciranja.

Licenca za softver daje pravnoj osobi pravo njegovog korištenja uz uvjete definirane ugovorom, koji se često označava kao EULA (End User Licence Agreementlicenčni ugovor za krajnjeg korisnika).

EULA je pravni dokument koji regulira odnose između proizvođača softvera i krajnjeg korisnika i njime se precizira način na koji se softver smije koristiti. U okviru EULA su opisana sva ograničenja korištenja softvera.

MICROSOFT CSP

Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) oblik je licenciranja koji je namijenjen poduzećima s jednim ili više računala sa potrebom za pojedinačnim licencama Microsoft proizvoda.

Korisnik može zakupiti licence na korištenje na neodređen period (mjesečno licenciranje) ili određen period (godišnje licenciranje) pri čemu kod Godišnjeg licenciranja može odabrati mjesečni način plaćanja a ujedno zadržati popust obzirom su godišnje licence povoljnije od onih na neodređen period.Svaka od licenci ima mogućnost otkaza unutar 72 sata. Kod veće količine licenci moguće je s partnerom dogovoriti dodatne pogodnosti za krajnjeg korisnika.

OPEN VALUE

Open Value je način količinskog licenciranja Microsoft proizvoda koji omogućuje tvrtkama plaćanje softvera na rate - godišnje kroz period od tri godine trajanja ugovora.

Za ulazak u ovaj oblik licenciranja potrebno je barem pet licenci. Licence nisu u trajnom vlasništvu već je softver iznajmljen.

Software Assurance je automatski uključen u ovom obliku licenciranja te korisnik na taj način kroz relativno mala početna ulaganja ima mogućnost korištenja najnovijih verzija softvera tijekom trajanja ugovora. Nakon prestanka inicijalne tri godine ugovora, korisnik dobiva mogućnost produžiti ugovor i nastaviti koristiti softver kao i do tog trenutka ili otkupiti licence za softver po povoljnijoj cijeni te tada licence ostaju u njegovom trajnom vlasništvu. Ukoliko korisnik ne produži ugovor i ne otkupi licence, prava korištenja prestaju.

KASPERSKY

Kasperski je vodeći anti-virusni program posvećen zaštiti kupaca od kibernetičkih prijetnji, bez obzira na njihovo podrijetlo ili svrhu.

Kaspersky Security je pametan izbor za naprednu, sveobuhvatnu zaštitu za Microsoft 365 komunikacijske i kolaboracijske usluge. Iako Microsoftove ugrađene sigurnosne kontrole pružaju osnovnu razinu sigurnosti, Kaspersky Security za Microsoft Office 365 pruža naprednu zaštitu od svih vrsta prijetnji te pomaže u održavanju integriteta podataka.

Jedno rješenje za zaštitu:

  • Exchange Online
  • OneDrive
  • SharePoint Online
  • Teams 

Više informacija potražite putem naših prodajnih predstavnika iz Vaše regije.

 

ICT Marketplace ICT i Cloud Brošura