povratak

Završeni Dani Tolise 2021.

Tradicionalnom folklornom večeri na kojoj su nastupili domaći KUD Tomislav i gosti - HKUD Sv. Ante - Cim iz Mostara, svečano su zatvoreni ovogodišnji Dani Tolise. Generalni sponzor ove kulturne manifestacije bio je HT ERONET.

Na početku manifestacije nazočnima se obratio predsjednik Zaklade "Terra Tolis" Daniel Dominković, a Dane Tolise 2021. svečano je otvorio predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

Tijekom manifestacije predstavljena je knjiga  fra Zvonke Benkovića „Pričam ti priču“ – Izbor iz usmene književnosti toliškoga kraja te dodijeljena književna nagrada „Fra Martin Nedić“. Na programu se našla i kazališna predstava "Ambrina gostiona", nastala prema tekstu Ivana Jakočevića. 

U sklopu Dana Tolise održan je i šahovski te memorijalni turnir "Čarli-Žiri", u spomen na vrsne odbojkaše toliškoga kraja koji su život izgubili u Domovinskom ratu, kao i biciklijada, koncert etno glazbe, igrarijada...

Za generalno sponzorstvo manifestacije HT ERONET-u dodijeljena je prigodna plaketa koju je preuzeo kolega Saša Nedić, voditelj Grupe za prodaju privatnim korisnicima iz HT ERONET-ova centra u Orašju.