povratak

Završen 17. West Herzegowina Fest: HT ERONET nagradio najbolji film

Pred nekoliko tisuća posjetitelja, koncertom Prljavogog kazališta i proglašenjem pobjednika, završen je 17. West Herzegowina Fest u Širokom Brijegu. HT ERONET, kao društveno odgovorna tvrtka, prepoznaje važnost ovakvih stvaralačkih događaja i podržava kreativnost pojedinaca, stoga je i ove godine osigurao novčanu nagradu u kategoriji najboljeg filma na WHF-u.

Najbolji kratki film je Zlatni lančić Janeza Juha, dok je posebno priznanje dobio film Anite Čeko Jabuka, tri dvopeka, jogurt.

Najbolji bend je Ki iz Kumanova.

Prvu nagradu za najbolju kratku priču Gospa od zdravlja osvojila je Vladimira Bečić, druga nagrada je otišla u ruke književnice Magdalene Blažević za priču U studenom, dok je trećenagrađeni bio Elvis Ljajić s pričom Jagoda.

Autori najboljih radova iz likovnog stvaralaštva su  Milena Obradović te Josip Ivešić.

WHF program su obogatili izložba češkog umjetnika Romana Rehaka, kao i predstavljanje knjige Splitska dica i istoimeni set CD-ova hrvatskog glazbenog kritičara Zlatka Galla.

Na natječaj ovogodišnjeg West Herzegowina Festa prijavilo se 526 autora a izabrani su oni najbolji te su festivalski dani i ovog ljeta donijeli izobilje umjetnosti, kreativnosti i zabave u hercegovački krš.

Prigodno uz festival, HT ERONET je promovirao svoje SMART tarife, potpuni hit na tržištu jer su prilagođene prednostima 4G mreže, kao i hej!Slagalicu.