povratak

Videoteka Mediteran Film Festivala na Home TV-u

Ovogodišnji, 21. Mediteran Film Festival, u svojoj će videoteci, ljubiteljima filmske umjetnosti, u suradnji s HT ERONET-om, ponuditi neke od najboljih dokumentarnih filmova s prethodnih festivala.

Tako će svim korisnicima, putem HOME.TV platforme, Mediteran Film Festival prikazati prošlogodišnjeg miljenika publike, film 'Dani trešnje' sirijskih redatelja Mohamada i Ahmada Malasa.

 

U ponudi će biti i film 'iOtok' Mihe Čelara, te španjolski dokumentaraci 'Rođen u Gambiji' redatelja Natxo Leuza Fernandeza i 'Groblje' Pabla Adiega Almudevara.

 

U festivalskoj videoteci biti će i priča o tragično preminulom bubnjaru grupe Bijelo dugme Goranu Ivandiću Ipetu, 'Izgubljeno dugme', film Roberta Bubala, Marija Vukadina i Renata Tonkovića.

 

Iz domaće produkcije na meniju će se naći i filmovi Zdenka Jurilja, 'Sestre', 'Ljudi koji su sadili drveće', 'Bijeli put' i 'Pacijent' te '23 grama' redatelja Roberta Bubala.

 

Festivalska videoteka bit će korisnicima dostupna od srijede, 19. kolovoza 2020.

 

Podsjećamo, dvadeset i prvo izdanje Mediteran Film Festivala bit će održano od 19. do 22. kolovoza u online formatu. U službenom programu ovogodišnjeg festivala bit će prikazano dvadeset dokumentarnih filmova, deset u konkurenciji dugometražnog te deset u konkurenciji kratkometražnog dokumentarca.