povratak

Sve spremno za čarobno glazbeno ljeto uz Mostar Summer Fest

I ove godine HT ERONET je podržao jedan od najvećih regionalnih glazbenih događaja ovoga ljeta - Mostar Summer Fest. Najvažnija imena različitih urbanih žanrova okupit će se na spektaklu 27.,28. i 29. lipnja u Čarobnoj industrijskoj zoni na platou Mostarskog sajma.

 

Na Mostar Summer Festu i ove godine sve posjetitelje očekuje posebno uređen !hej kutak s raznim zanimljivim sadržajima i promocijama.

Rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT ERONET-a Misijana Brkić-Milinković je kazala:

"Ove godine u fokusu je naša !hej slagalica koja je, prije svega, namijenjena mlađim korisnicama te onima koji po svaku cijenu žele u svakome trenutku imati potpunu kontrolu svojih troškova. !hej prati tehnološki razvoj mreže i prelazak na 4G pa smo povećali količine mobilnog interneta u mjesečnim paketima te uveli dva nova zasebna paketa - dnevni i tjedni internet paket. Pratit ćemo i dalje potrebe i zahtjeve korisnika te prema tome prilagoditi naše pakete. Također, svi prepaid korisnici svoje račune mogu dopuniti putem naše web stranice što im donosi dodatne BONUS količine mobilnog interneta."

Prema riječima direktora festivala Nikija Radića festival je ove godine, s dva, produžen na tri dana.


“To je bio logičan slijed događanja, jer od samih početaka pokušavamo ubaciti neke novine i dizati festival na jednu višu razinu, tako da je taj treći dan i više nego jedna razina i samim time produžili smo boravak turista u Mostaru, što je od velikog značaja za Mostar i Hercegovinu, ali i BiH", poručio je Radić i dodao kako je ovogodišnje sedmo izdanje Festivala daleko najjače po izvođačima do sada.


Dakle, sigurno je: zvučna glazbena imena obilježit će početak vrućega mostarskog ljeta, a HT ERONET i ovaj put donosi mnoštvo nagrada poput ulaznica za MSF putem pitalica u medijima i na društvenim mrežama. Pratite nas!