povratak

Potvrđen pozitivan nalaz kod djelatnice HT ERONET-a, odmah poduzete sve epidemiološke mjere

HT ERONET ovim putem obavještava javnost kako je kod jedne naše djelatnice u Mostaru potvrđen pozitivan nalaz na COVID-19. Odmah smo poduzeli sve epidemiološke mjere i proveli sve protokole prema uputama nadležnih službi i institucija, temeljito očistili i dezinficirali prostorije.

Svim zaposlenicima koji su bili u bliskom kontaktu s kolegicom, savjetovali smo da odmah kontaktiraju svoje obiteljske liječnike i epidemiologe te postupe sukladno uputama.

Podsjećamo kako je HT ERONET već ranije poduzeo sve potrebne mjere kako bi zaštitio svoje zaposlenike i klijente, istovremeno im neometano pružajući usluge. S tim u vezi, obvezno je nošenje zaštitnih maski u našim centrima i poslovnicama, obvezna je dezinfekcija ruku na ulazu, kao i mjera propisanog razmaka.

HT ERONET, kao društveno odgovorna tvrtka, a u skladu s trenutačnom epidemiološkom situacijom i preporukama radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, preporuča svim svojim korisnicima da, sukladno mogućnostima, što više koriste digitalne kanale komunikacije s korisničkom podrškom, ali i, primjerice, aktivaciju e-računa putem PLUS kluba, s ciljem što kraćeg zadržavanja i kretanja u HT ERONET centrima

HT ERONET će nastaviti aktivno pratiti epidemiološku situaciju, te sukladno tomu poduzimati sve potrebne mjere, a u najboljem interesu svih – i naših klijenata/korisnika i zaposlenika.