povratak

Održan tradicionalni poslovni domjenak HT ERONET-a

U prekrasnom ambijentu Ljetnikovca Radobolja, u nazočnosti velikog broja gostiju, održan je tradicionalni poslovni godišnji domjenak HT ERONET-a.

Na početku službenog dijela večeri nazočne je pozdravio predsjednik Uprave Vilim Primorac:

Želim vam srdačnu dobrodošlicu na naše tradicionalno druženje, na kraju još jedne poslovne godine koja je za nas, kao kompaniju, bila puna izazova.

Kao poseban i najvažniji trenutak u 2019. istaknuo bih početak rada 4G mreže koju smo svečano promovirali na mostarskom Sajmu gospodarstva. Našim smo korisnicima ponudili nove usluge temeljene na novoj tehnologiji, a u razdoblju koje slijedi čeka nas još mnogo projekata te izazova na koje ćemo, nadam se, uspješno odgovoriti.

Uz naglasak kako smo - digitalna kompanija za digitalno doba, želimo da HT Eronet i dalje bude jedan od glavnih aktera i pokretača tih promjena i ubrzanog razvoja cijele regije“, kazao je Primorac te najavio i novu kampanju:

 

„Ovih dana kreće naša nova imidž kampanja kojom predstavljamo redizajnirani vizualni identitet HT ERONET-a, ali i najavljujemo novi smjer komunikacije prema zahtjevima modernog korisnika i digitalnog tržišta koje se neprestano razvija. Pod sloganom Veza koja traje, u fokus stavljamo našu vezu prema korisniku i njegove veze prema svojoj obitelji, prijateljima, kolegama i životu općenito. Hvala vam što nas pratite na našem poslovnom putu, što ste nas prepoznali i poklonili svoje povjerenje.“

 

Večeri je nazočio i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović, mnogobrojni predstavnici političkog i javnog života na svim razinama, predstavnici kulturnih i obrazovnih institucija, medija, kao i velik broj gostiju iz poslovnog segmenta te vodstvo i uzvanici Mostar film festivala s kojim je HT ERONET dugogodišnji partner. Poseban pljesak upućen je bardu hrvatskoga filma redatelju Antonu Vrdoljaku čijim je filmom „General“ otvoreno ovogodišnje 13. izdanje MOFF-a.

 

Goste je zabavljala Danijela Martinović te mladi trio iz Čapljine, a večer su uljepšale Mostarske mažoretkinje.