povratak

Mostarska publika dugo će pamtiti koncert Glenn Miller Orchestra

U prepunoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača u Mostaru sinoć je održan koncert Glenn MIller Orchestra, jednog od ponajboljih orkestara u svijetu.

Koncert, kojem je generalni pokrovitelj HT Eronet, dugo će pamtiti svi koji su uživali slušajući popularne swing i jazz melodije poput Moonligt Serenade, Little Brown Jug, Dream, Somewhere Over the Rainbow, In the Mood...

Odličnih 17 glazbenika, pod ravnanjem Wila Saldena, oživjeli su melodije 30. i 40. godina prošlog stoljeća koje su i danas isto toliko popularne, kao i vrijeme kada su nastale. „HT Eronet na ovaj način, kao generalni sponzor ovog velikog projekta, želi pomoći jačanju kulturnog života u Mostaru.

Svjesni smo činjenice da ovakvih kulturnih sadržaja u Mostaru, ali i cijeloj regiji, nedostaje i da ih je publika željna. Isto tako smo svjesni da kao društveno odgovorna tvrtka moramo ulagati u zajednicu u kojoj poslujemo i sigurno ćemo u ovoj godini podržati slične projekte. Ujedno apeliram i ostalim kompanijama, ali i institucijama, da se još aktivnije uključe te kao i mi daju svoj doprinos, u okvirima svojih mogućnosti, realizaciji projekata kulture“, kazao je glasnogovornik HT Eroneta Vanja Gavran.

Koncert Glenn Miller Orchestra u utorak će biti održan i u Sarajevu u Bosanskom kulturnom centru s početkom u 20 sati.