povratak

HT ERONET uz Večernjakov pečat: Najbolji uz najbolje već gotovo dva desetljeća

Dvije Sarajke i Banjolučanin osobe su godine u BiH. Nagrada Osoba godine na Večernjakovu pečatu ovoga je puta otišla u ruke troje liječnika: infektologinja Alemka Markotić danas živi i radi u Zagrebu, a epidemiolozi Darija Kisić Tepavčević u Beogradu i Alen Šeranić u glavnom gradu RS-a kao ministar zdravstva. I ovogodišnje, 19. izdanje Večernjakova pečata, organiziranog potpuno drugačije zbog pandemije koronavirusa, podržao je i HT ERONET.

''U ovih 19 godina, Večernjakov pečat prerastao je u događaj koji je, u političkom, gospodarskom, kulturnom i svakom drugom smislu, postao veoma značajan za cijelu zajednicu. Pa čak i u ovim izvanrednim vremenima kada se suočavamo s pandemijom koronavirusa koja je, praktički, zaustavila cijeli svijet, Večernjakov pečat, u svome jedinstvenom izdanju, ulazi u naše domove.

Budući da je riječ o događaju koji promovira istinske vrijednosti i postignuća, i HT ERONET se i ove godine, već tradicionalno, kao partner, pridružio Pečatu.

Večernjakov pečat prigoda je i za promociju naših poslovnih potencijala, a na obostrano zadovoljstvo i nas i naših korisnika.

Jedan od razloga što smo odlučili podržati upravo ovaj projekt jest što on, unatoč svemu, promiče onu ljepšu, pozitivnu, svijetlu stranu života, a jedan je od rijetkih koji se održao evo gotovo dva desetljeća", kazao je Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT ERONET-a, čija je mreža izvrsno funkcionirala tijekom pandemije ponajprije zahvaljujući djelatnicima iz tehnike, onima na terenu, monterima, koji su danonoćno radili kako bi u svakome trenutku osigurali kvalitetu mreže.

"Popis dosadašnjih laureata, kao i zasluge i društveno djelovanje nominiranih kandidata za ovu godinu, najbolje potkrepljuju tezu o značaju ovoga događaja za cijelu našu zajednicu. Čestitke vrijednome Večernjakovu timu što su, i u vremenima ovih izvanrednih okolnosti, uspjeli prirediti još jedan događaj za pamćenje", kazao je Primorac.

  


DOKUMENTI