povratak

HT ERONET sponzor Melodija Mostara

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac i direktor festivala Melodije Mostara Dragan Džidić potpisali su danas ugovor o sponzorstvu ovog tradicionalnog festivala zabavne glazbe.

Džidić je Primorca upoznao s programom i sudionicima ovogodišnjeg 17. festivala koji će biti održan 7. i 8. svibnja u dvorani na Bijelom brijegu. „Na natječaj je pristiglo 70 skladbi, a odabrane su 24. Zastupljeno je sve; od balada do plesnjaka, a novost ove godine je pjesma koja ima elemente etna, što do sada nije bio slučaj na Melodijama“, kazao je Džidić.

„Nama u HT ERONET-u je zadovoljstvo, ali i obveza, podržavati ovakve projekte. Nažalost, nema puno projekata koji imaju tradiciju kakvu imaju Melodije Mostara, ali vjerujem da na tragu ovog i sličnih projekata mogu nastati novi projekti koje će „nositi“ nove generacije. Meni je posebno drago što Melodije Mostara promoviraju i neafirmirane pjevače. To po mom mišljenju i jest zadaća festivala ovakvog karaktera, jer gdje se mladi mogu predstaviti javnosti, ako ne na festivalima. Zato organizatoru čestitam i na ovome kao i na upornosti i entuzijazmu kojim grade ovaj festival“, izjavio je prilikom susreta Primorac.