povratak

HT ERONET SA SAJMA POSLAO PORUKU: Stvarajmo budućnost danas!

Ovogodišnji nastup HT Eroneta na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru pod motom – Stvarajmo budućnost danas, bio je više no uspješan. Zajednička je to ocjena posjetitelja i gostiju koji su se, u pet sajamskih dana, na njihovu izložbenom prostoru mogli upoznati s brojnim novinama iz ponude usluga i uređaja.

"HT Eronet i ove se godine na Sajmu gospodarstva predstavio sa sadržajnim i bogatim programom, rekao bih: napravili smo i korak dalje u našim sajamskim predstavljanjima. Uz sajam smo od samih početaka, tako da možemo slobodno kazati – rastemo zajedno. HT Eronet svojim se projektima, ponudom usluga i uređaja, ponovno učvršćuje kao lider, predvodnik digitalizacije i digitalnog doba na ovim prostorima. Tijekom sajma predstavili smo, između ostaloga, i našu novu uslugu – Call Management Centar, a posebno je, kao što ste se mogli uvjeriti, bilo u gaming kutku gdje smo organizirali turnire i vidjeli koliko je zapravo gaming zanimljiv te da ova brzorastuća industrija polako dolazi i među nas. Održivi razvoj – misli o onome danas, što će biti sutra – jedan je od naših osnovnih postulata, što smo potvrdili i kroz sudjelovanje na panelu u organizaciji Ericssona Nikole Tesle – Zelena tranzicija gradova i industrija ", kazao je v.d. predsjednika Uprave HT Eroneta dr. sc. Goran Kraljević.

 

Inače, na panelu se razgovaralo se o tomu – kako omogućiti zelenu tranziciju gradova i industrija, kako pratiti njihov utjecaj na okoliš, kroz monitoring kvalitete vode, unutarnjeg i vanjskog zraka, zbrinjavanja otpadnih voda, samog otpada, pametnog korištenja energije i dr. Uime HT Eroneta sudjelovao je član Uprave i izvršni direktor za marketing i prodaju Tomislav Ruk.

„Razgovarali smo o udjelu svakoga od nas u tom procesu, gdje mi, kao HT Eronet, imamo važnu ulogu u smislu povezivanja različitih sustava mjerenja koji bi, kroz određene aplikacije, bili dostupni građanima i institucijama radi utvrđivanja stupnja zagađenja određenog prostora. Na primjer, mjerenje stupnja zagađenosti vode određenim mjeračima, sustavi za smart city, točnije parking, kako bi građani, primjerice, mogli unaprijed, putem aplikacije, znati kada je neko parking mjesto slobodno, kako bismo smanjili vrijeme „kruženja“ automobilima po gradu, samim time i emisiju štetnih plinova“, kazao je Ruk.

Jedna od ICT usluga za poslovne korisnike koja je predstavljena na sajmu bila je Call Management Centar, koja je idealno rješenje za poslovanje tvrtki iz različitih područja poput izravne prodaje, teleprodaje, turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva, specijaliziranih prodajnih lanaca, taxi službe, osiguravajućih društva, banaka, internetskog poslovanja… Promovirana je i dodatna mobilna oprema Panzer Glass, koja praktično može zaštititi sve uređaje, prijenosna računala, pametne telefone, tablete, zaslone u automobilima i pametne satove. Panzer zaštitna maska za mobilne uređaje ima lijep i upečatljiv dizajn, a istovremeno pruža apsolutnu zaštitu od padova, prašine i ogrebotina.

Sajamski dani u Mostaru na štandu HT Eroneta donijeli su i novine u ponudi uređaja: velikane branda Honor i to modele Honor magic 5 Lite 6/128 GB, Honor X7a 4/128 GB te Honor X8a 6/128 GB. Tu su i Samsungovi modeli Galaxy A 54 5G, Samsung Galaxy A 34 5G i, a A serija se u HT Eronetu može nabaviti po pristupačnim cijenama, posebice kroz ponude u Smart i Super tarifama. I ove su se godine mogli razgledati Xiaomi proizvodi; uz mobilne uređaje (Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12), tu su i ekosustavi i bogata ponuda poput robot usisavača, električnih romobila, štapnih usisavača i dr.

Tijekom svih sajamskih dana najveću je pozornost privlačio HT Eronet gaming kutak gdje su se igrali zanimljivi turniri – FIFA 23 i GRAN TURISMO 7 - Dame za volanom. Najbrža dama za volanom bila je Lejla Čamor, dok je nagradu za najboljeg igrača FIFA 23 turnira odnio Ivan Kožul. Mlade okretne gamere darovima HT Eroneta obradovao je Denis Zubac, direktor Sektora za marketing i veleprodaju.

 

 

 

 

SAJAM – MJESTO SUSRETA I RAZGOVORA

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru bio je mjesto susreta i poslovnih razgovora, a izložbeni su prostor HT Eroneta posjetili mnogi dužnosnici, poslovni gosti i partneri: između ostalih – dr. Dragan Čović s visokim izaslanstvom u kojemu su bili: Darijana Katić Filipović, te novi federalni ministri- Toni Kraljević, Andrijana Katić, Vedran Škobić; predsjednica FBiH Lidija Bradara, zastupnica u EU parlamentu Željana Zovko, gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić, direktorica Sajma Dalfina Bošnjak, rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić sa suradnicima…