povratak

Pokroviteljstvo manifestacije Mostarsko proljeće

HT ERONET i ove godine generalni pokrovitelj manifestacije Mostarsko proljeće – Dani Matice hrvatske

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac i predsjednik Matice hrvatske – Mostar Josip Muselimović potpisali su danas u upravnoj zgradi HT ERONET-a sponzorski ugovor kojim je HT ERONET i ove godine generalni pokrovitelj manifestacije Mostarsko proljeće – Dani Matice hrvatske.

„Nama je velika čast i ponos što možemo biti generalni pokrovitelji ovako značajnog projekta. Nema sumnje da ste od ove manifestacije napravili prepoznatljiv brend te ste na ovaj način dobri veleposlanici i Mostara i cijele zemlje. Mi inače dosta ulažemo u kulturu i nadamo se daljnjoj suradnji s Maticom hrvatskom“, rekao je Primorac, napomenuvši da je prije nekoliko dana razgovarao s predstavnicima i direktorima nekoliko većih poduzeća upravo o temi društvene odgovornosti. Izrazio je nadu kako će ovakvi i slični projekti ubuduće imati još snažniju potporu barem onih poduzeća koja mogu odvojiti dio profita za potporu lokalnoj zajednici.

Muselimović je i ovom prigodom zahvalio HT ERONET-u, kako Upravi tako i Nadzornom odboru, jer su prepoznali važnost Mostarskog proljeća. „Naša suradnja s HT ERONET-om traje već dugi niz godina, a ovo je treća godina zaredom otkako ste i generalni sponzori. Bez vaše podrške teško bismo mogli realizirati cijelu manifestaciju, poglavito one veće i značajnije projekte unutar Mostarskog proljeća. U sve ovo je uloženo jako puno truda i susrećemo se dosta problema, ali ipak i pored svega iz godine u godinu nastavljamo s Mostarskim proljećem“, izjavio je Muselimović.
 
Na današnjoj svečanosti nazočili su i članovi Uprave HT ERONET-a Zoran Bakula i Davor Daraboš, predsjednik Nadzornog odbora Žarko Pušić, glavni producent Mostarskog proljeća Miljenko Puljić, te u ime Matice hrvatske Mira Pehar i Žana Mrkonjić.