povratak

HT Eronet i dalje uz „Zrinjski“ i „Široki Brijeg“

Predsjednik Uprave HT Eroneta mr. Stipe Prlić potpisao je danas dva sponzorska ugovora s predstavnicima nogometnih klubova „Zrinjski“ i „Široki Brijeg“.

U ime ovih premijerligaša ugovore su potpisali v.d. direktor HŠK-a „Zrinjski“ Ivan Beus i tajnik NK-a „Široki Brijeg“ Josip Bevanda.

Prlić je čestitao timovima ovih klubova na dobrom plasmanu u Premijer ligi BiH. Naglasio kako je ovo sponzorstvo za HT Eronet jako značajno. „Suradnja sa 'Zrinjskim' i 'Širokom Brijegom' traje dugi niz godina, a ova sponzorstva su posebno važna u današnje vrijeme kako za klubove tako i za nas kao jedno od društveno najodgovornijih poduzeća u BiH. Svakako želim naglasiti kako je Nadzorni odbor HT Eroneta dao jednoglasnu suglasnost na odluku Uprave za sponzoriranje ovih klubova“, kazao je Prlić.

Josip Bevanda je ovu prigodu iskoristio kako bi zahvalio HT Eronetu na dugogodišnjoj suradnji. „Vjerujem da će naša suradnja i dalje biti uspješna i da će jačati na obostrano zadovoljstvo. Mi ćemo ovu podršku opravdati i u domaćoj ligi, ali i u europskim natjecanjima. Ujedno bih potaknuo i ostale gospodarske subjekte da na primjeru HT Eroneta ulažu u sport.“

„I ja u ime uprave i nogometaša 'Zrinskog' zahvaljujem i na ovogodišnjem sponzorstvu. Naš klub je značajan brend grada Mostara, ali i regije i HT Eronet kao jedan od najvećih brendova u BiH svakako se ovim sponzorstvom dodatno promovira, a ujedno čini dobro našem klubu“, kazao je Beus dodajući kako na Skupštini 'Zrinjskog', koja će biti održana uskoro, očekuje i predstavnike HT Eroneta, a svakako će mu biti čast da predstavnik HT Eronet bude i dalje u upravi ovog kluba.