povratak

HT Eronet donirao automobil udruzi Utjeha

Predsjednik Uprave HT Eroneta Stipe Prlić uručio je danas ključeve automobila VW Caddy Tatjani Glavina, predsjednici udruge građana, roditelja, prijatelja osoba s invaliditetom i posebnim potrebama Utjeha, koja djeluje na području Zapadnohercegovačke županije.

Glavina je Prlića upoznala s radom udruge koja djeluje od 2005. godine. „Glavni nam je cilj društvena integracija osoba s invaliditetom kroz radionice i različite projekte. Želimo našim radom pokazati da možemo pomoći osobama s invaliditetom i dokazati društvu da je svaka osoba važna i da može dati svoj doprinos. Naša se udruga bavi i prikupljanjem različitog plastičnog otpada, koji recikliramo i od sirovine radimo proizvode koje nudimo na tržištu. Prodajom naših proizvoda osiguravamo sredstva za rad udruge, ali i na različite načine pomažemo našim članovima, kojih je danas na području Županije oko 60. Projektima koje realiziramo smo jedinstveni u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali i regiji“, kazala je Glavina.  

Prlić je istaknuo kako je HT Eronet kao društveno odgovorno poduzeće prepoznalo ustrajan rad i trud ove udruge te se nada kako će donirani automobil biti od velike koristi, zaželjevši puno uspjeha svim članovima udruge u realizaciji novih projekata.