Pratite omiljeni TV sadržaj gdje god se nalazili.

Raznovrstan sadržaj pratite na dvostruko više kanala. Na odabranim kanalima gledajte TV sadržaj do 7 dana unatrag. Uživajte u poboljšanom programskom vodiču (EPG) koji nudi dvotjedni pregled programa, detaljnim opisima emisija, zadavanjem podsjetnika, filtriranjem sadržaja po kategorijama te u naprednoj tražilici. Podijelite omiljeni sadržaj na društvenim mrežama i pratite više programa istovremeno na personaliziranom mozaiku.
 
Podatkovni promet za pristup HOME.TV TO GO usluzi je potpuno besplatan iz ERONET mobilne mreže i to na tarifama sa neograničenim mobilnim Internetom kao i u dodatnim Internet opcijama. Samo provjerite je li vam kao pristupna točka (apn) postavljeno: web.eronet.ba
 
HOME.TV TO GO sadrži dva paketa ovisno o tome koji HOME.TV paket kanala koristite. Ako nemate aktiviran PLUS paket kanala možete gledati kanale iz Osnovnog paketa HOME.TV TO GO usluge, a ukoliko imate aktiviran i PLUS paket kanala, možete gledati određene kanale Osnovnog i PLUS paketa HOME.TV usluge. 

Značajke

  • Jednostavno korištenje
  • Veći i kvalitetan izbor TV kanala
  • Snimalica - gledanje TV sadržaja na odabranim kanalima do 7 dana unatrag
  • HOME.TV TO GO vodič: dvotjedni pregled programa, detaljni opisi emisija, zadavanje podsjetnika, filtriranje sadržaja po kategorijama, napredna tražilica
  • Mogućnost dijeljenja sadržaja na društvenim mrežama (Facebook i Twitter)
  • Izrada više korisničkih profila sa personaliziranim popisom i poretkom kanala za svakog člana obitelji
  • Personalizirani TV mozaik – istovremeno gledanje do 4 odabrana kanala

Zahtjev za aktivaciju usluge možete podnijeti na bilo kojem prodajnom mjestu HT ERONET-a. Cijena aktivacije iznosi 2,34 KM sa PDV-om (jednokratno). Ukoliko imate aktiviranu uslugu e-račun, aktivacija HOME.TV TO GO usluge potpuno je besplatna. 
 
HOME.TV TO GO usluzi možete pristupiti webom na: player.hometv.ba, a za mobilne uređaje i tablete preuzmite HOME.TV TO GO aplikaciju na sljedećim poveznicama.

Na moj.hometv.ba možete personalizirati uslugu - ukloniti i dodati kanale, upravljati poretkom kanala, kontrolirati uređaje za pristup, regulirati pristup preko mobilnih mreža i dr.

Politika privatnosti HOME.TV TO GO aplikacije (Privacy Policy)