Mobilni internet u pokretu za potpunu slobodu surfanja.

Trebaš li SIM karticu ili uređaj za prijenosni Internet na svom laptopu, tabletu ili nekom drugom uređaju, ili Wi-Fi router za dijeljenje interneta, tu je !hej Internet2GO tarifa sa Internet opcijama koje ti omogućuju korištenje mobilnog interneta bez pretplate i papirologije.

Internet opcije

Internet D

30 GB
INTERNETA


Trajanje: 24h


Cijena 3,00 KM

Internet M

6 GB
INTERNETA


Trajanje: 30 dana


Cijena 10,00 KM

Internet L

20 GB
INTERNETA


Trajanje: 30 dana


Cijena 20,00 KM

Internet XL

60 GB
INTERNETA


Trajanje: 30 dana


Cijena 50,00 KM

U cijene je uključen PDV.

 

Uređaji za prijenosni internet

ZTE-MF293N

ZTE MF293N 4G WiFi CAT4 Router

/ Spajanje do 32 korisnika
/ WPS tipka
/ Aplikacija ZTE link preko koje se kontrolira uređaj
/ Mogućnost spajanja do 2 dodatne antene


Cijena 129,00 KM

ZTE-MF937

ZTE MF937 4G MiFi CAT4 Router

/ Spajanje do 32 korisnika
/ WPS tipka
/ Aplikacija ZTE link preko koje se kontrolira uređaj
/ Baterija koja se može mijenjati


Cijena 99,00 KM

 

Start paket

Trebaš li 4G SIM karticu ili USB modem s internetom na svom laptopu, tabletu ili nekom drugom uređaju, ili WiFi Router za dijeljenje interneta, tu je !hej Internet2GO broj sa !hej Internet2GO opcijama koje ti omogućuju korištenje mobilnog interneta bez pretplate i papirologije.

Cijena !hej Internet2GO paketa je 10KM. 

 

Kako aktivirati Internet opcije?

Svaka nadoplata !hej Internet2GO računa u iznosima od 3, 10, 20 i 50 KM aktivirat će opcije određene tom cijenom odnosno svaka nadoplata bonova od 3, 10, 20 i 50 KM se automatski pretvara u pripadajuće GB iznose. Znači ako želiš kupiti opciju od 60 GB samo nadoplati račun sa bonom od 50 KM, a za opciju od 20 GB nadoplati račun sa bonom od 20 KM itd.

Nadoplate svih ostalih vrijednosti dodaju se na !hej račun i sa tim iznosom možeš raspolagati po želji, slati SMS poruke ili kupiti opcije slanjem SMS poruke ili USSD koda pri čemu će se naknada naplatiti s !hej računa. Cijena slanja SMS poruka iz ERONET mreže iznosi 0,11 KM. Više informacija o aktiviranju opcija putem SMS ili USSD poruke može pronaći u letku.

Opis svih načina nadoplate !hej računa možeš pronaći na stranici Nadoplata računa !hej bonom.

Ako tijekom trajanja već aktivne opcije kupiš novu opciju istog trajanja, tada se nepotrošeni internet iz postojeće opcije prenosi u novu opciju. Nakon potrošnje cijelog internet prometa uključenog u opciju primjenjuje se 1 sat besplatnog surfanja po smanjenoj brzini na do 64 kbit/s nakon čijeg isteka se internet promet naplaćuje po cijeni od 0,10 KM/MB.

Preostali Internet u opcijama možeš provjeriti u svakom trenutku slanjem SMS poruke sadržaja STANJE na broj 063 7790. Ako se SIM kartica nalazi u Wi-Fi routeru SMS možete poslati putem Android aplikacije za mobitele (ZTELink i Huawei HiLink)  ili Internet sučelja za routere kojemu se pristupa putem Internet preglednika sa podacima koji se nalaze na stražnjoj strani Wi-Fi routera ili u njegovim uputama.