<< povratak

Nadoplata računa !hej bonom

!hej račun možeš nadoplatiti na sljedeće načine:

 

  • Online kupovina bona

!hej račun možeš nadoplatiti i kupnjom !hej bona na mrežnoj stranici www.hteronet.ba. Plaćanje bona vrši se Visa, Maestro ili MasterCard karticama bez dodatne naknade.

  • Bez utipkavanja broja s bona

Na bilo kojem prodajnom mjestu (HT ERONET prodajno mjesto, kiosk, trgovina ili benzinska postaja) od prodavača zatraži nadoplatu !hej računa u cjelobrojnom iznosu od 2 do 50 KM i pri tome navedi !hej broj i iznos koji želiš nadoplatiti.

  • Utipkavanjem broja s bona

Na ovaj način svoj !hej račun možeš nadoplatiti bonovima od 2, 5, 10, 20 i 50 KM. !hej bon kupi na bilo kojem HT ERONET prodajnom mjestu, kiosku, trgovini, benzinskoj postaji ili bankomatu, zatim utipkaj kod *123*14-znamenkasti broj s bona # i nakon toga pritisni tipku za poziv.

Na ovaj način !hej račun možeš besplatno nadoplatiti i iz roaminga.

Ako uređaj ne omogućava utipkavanje koda za nadoplatu !hej račun možeš nadoplatiti besplatnim pozivom na broj korisničke podrške 0800 88 888 za pozive iz BiH ili +387 63 380 000 za pozive iz inozemstva, gdje se dežurnom operateru potvrdiš *123*14-znamenkasti broj s !hej bona#.

  • Od strane ERONET pretplatnika

Bilo kada i bilo gdje !hej račun možeš nadoplatiti sa cjelobrojnim iznosom od 2 do 40 KM sa bilo koje od ERONET postpaid tarifa preko jednostavnog izbornika na mobilnom uređaju. Izborniku za nadoplatu !hej računa se ERONET pretplatnik pristupa pozivom koda *502#. Praćenjem jednostavnih koraka unutar izbornika se omogućuje brza i sigurna nadoplata !hej računa.

Stanje svog !hej računa možeš provjeriti u svakom trenutku unosom koda *101#. Iznos na računu umanjuje se za vrijednost obavljenih usluga prema važećem cjeniku.

Vrijeme uporabe !hej bonova:

  • !hej bon od 2 do 4 KM - 7 dana
  • !hej bon od 5 do 9 KM - 25 dana
  • !hej bon od 10 do 29 KM - 90 dana
  • !hej bon od 30 do 39 KM - 120 dana
  • !hej bon od 40 do 50 KM - 150 dana

Svakom nadoplatom !hej računa iznova se računa njegovo vrijeme upotrebe. U slučaju da se !hej račun obnavlja !hej bonom različitog vremena upotrebe, a još u vremenu upotrebe prethodnog !hej bona, valjanim se smatra duže vrijeme upotrebe.

Nakon isteka vremena upotrebe u mogućnosti si u roku sljedećih 120 dana nadoplatiti !hej račun i u tom vremenu možeš primati pozive i SMS poruke.

U cijene je uključen PDV.