Posjetite najbliže prodajno mjesto

Odaberite najbolju tarifu, kupite povoljno uređaj ili ostvarite popust na mjesečnu pretplatu

  1. Na najbližem prodajnom mjestu odaberite da li želite prijenos broja na Eronet pretplatu ili !hej bonove i odaberite uslugu koju želite koristiti u našoj mreži.
  2. Proces i postupak prijenosa broja traje minimalno tri radna dana, isključujući vikende, neradne dane i počinje od trenutka potpisivanja inicijalnog zahtjeva.
  3. Datum realizacije inicijalnog zahtjeva možete dobiti od prodajnog osoblja ili putem e-maila ukoliko se isključivo radi o inicijalnom web zahtjevu.
  4. Na dan prijenosa broja na postojeću SIM karticu ćete dobiti SMS obavijest o prijenosu broja i ostati bez mreže/signala na uređaju u periodu od 13:00 – 16:00 sati.
  5. Kada ostanete bez mreže/signala, prvim odlaznim pozivom ili slanjem tekstualne poruke, aktivirajte našu SIM karticu.


Korisnik sam pretplate kod matičnog operatera i želim Eronet pretplatu?
Prije podnošenja inicijalnog zahtjeva za prijenos broja, na prodajnom mjestu matičnog operatera trebate podnijeti zahtjev za prelazak broja sa pretplate na bonove u kojem se nalaze potrebni podaci za prijenos broja (PUK i serijski broj SIM kartice) ili tražiti „Potvrdu o izmirenim dugovanjima“ koju trebate dati dolaskom na prodajno mjesto.

Korisnik sam bonova kod matičnog operatera i želim Eronet pretplatu ili !hej bonove? 
Potrebno je da imate ispravan PUK i serijski broj SIM kartice koji se nalaze u kupljenom start paketu za taj broj ili iste možete dobiti na prodajnom mjestu matičnog operatera. 
Ukoliko već imate navedene podatke, posjetite najbliže prodajnog mjesto.
Novac ili kredit koji trenutno imate na računu kod matičnog operatera ne može biti prebačen u našu mrežu i savjetujemo da ga potrošite do prijenosa broja.
 


 

Popis prodajnih mjesta