povratak

Korisnička podrška tu je – za vas, a vi ostanite doma zbog nas…

Sukladno uputama nadležnih institucija i trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u vezi s pandemijom koronavirusa, i u HT ERONET-u je, gdje je to moguće, napravljena reorganizacija rada po sektorima i odjelima. Tako je, za određeni broj djelatnika, omogućen i rad od kuće, a sve u cilju što manjeg okupljanja i dolazaka na posao koji podrazumijevaju i socijalne kontakte.

No tu su i one službe koje su, bez obzira na sve, na raspolaganju našim korisnicima 24 sata dnevno. Jedna od njih je i Korisnička podrška HT ERONET-a.

''Korisnička podrška HT ERONET-a radi punim kapacitetom i u ovim teškim vremenima, stoga vas pozivamo #ostanitekući, a za sve što trebate obratite nam se iz udobnosti svoga doma. Uvijek smo tu za vas'', kaže direktorica Sektora korisničke podrške Tea Barišić.

Kanali na koje nam se možete obratiti su: e-mail info@hteronet.ba i chat kanal komunikacije na www.hteronet.ba, uz standardne kanale podrške koje možete dobiti pozivom na besplatne brojeve telefona – 0800 88 888 za privatne i 0800 88 000 za poslovne korisnike.

Podsjetimo, putem Korisničkog portala omogućena je  i besplatna aktivacija e-računa.

''Na poslu smo zbog vas, a vi ostanite doma zbog nas. Budite odgovorni, čuvajte svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih i #ostanitekući. I u ovim okolnostima ostanite s nama i – vezu koja traje jer sve je lakše kad smo povezani…'',  poruka je iz Korisničke podrške HT ERONET-a uobličena i u videozapis koji možete pogledati na linku.