HOME.TV vam nudi raznovrstan izbor kanala i mnoštvo interaktivnih usluga za upravljanje TV sadržajem na vama željeni način.

Snimalica

Snimalica Vam omogućava da snimite sve što ne stignete pogledati u vrijeme emitiranja. Snimalica može istovremeno snimati više emisija, čak i u slučaju kad se prikazuju na različitim kanalima u isto vrijeme.  

Snimljene sadržaje možete pogledati kad god Vam odgovara. Vrijeme početka i završetka snimanja vrlo lako odabirete prema terminima prikazivanja omiljenih sadržaja u Programskom vodiču.
 
HOME.TV Vam daje prostor za 10 sati snimanja. Snimanje emisija Snimalicom može se samo na kanalima koji su dozvoljeni za snimanje. Kanali koje možete snimati imaju aktivnu ikonu snimalice u gornjem redu Programskog vodiča. Za snimanje određene emisije treba aktivirati Programski vodič, odabrati kanal i emisiju koju želite snimiti i pritisnuti tipku za potvrdu. Ako ste ispravno odabrali emisiju za snimanje, ta će emisija biti istaknuta crvenom bojom u Programskom vodiču, označavajući da je odabrana za snimanje.

Popis emisija koje su na rasporedu snimanja možete pogledati u podizborniku Raspored snimanja, dok snimljene emisije možete pregledavati u podizborniku Snimljeni sadržaj. Snimljenu emisiju možete premotavati, ubrzavati, pauzirati i zaustaviti.
 
U opciji HOME.TV Snimalica omogućujemo i funkciju Kontinuiranog snimanja. Ona Vam nudi mogućnost gledanja već emitiranih emisija na određenim kanalima i to do 7 dana unatrag! Ukoliko želite koristiti tu uslugu odaberete kontinuirano snimljene emisije koje su u Programskom vodiču označene narančastom bojom.
 
Uz HOME.TV Snimalicu možete i pauzirati TV program za vrijeme redovitog prikazivanja. Utakmica, film, serija, vijesti i ostali sadržaji koji su na kanalima koji imaju kontinuirano snimanje, uz HOME.TV Snimalicu se mogu zaustaviti i nakon pauze nastaviti gledati.

Videoteka

Videoteka Vam pruža najjednostavniji način posuđivanja filmova u bogatom izboru filmova. HOME.TV Vam nudi više od 800 naslova u Videoteci!

Označite kategoriju iz koje želite posuditi film te odaberite onaj koji Vas zanima. Možete vidjeti osnovne informacije o odabranom filmu i cijenu posudbe. Kada posudite film iz Videoteke dostupan  Vam je sljedeća 24 sata za gledanje neograničen broj puta. Film možete premotavati, ubrzavati, pauzirati i zaustaviti.

Ovisno o kategorijama filmove plaćate od 1,17 KM do 3,51 KM. Iznos posudbe željenog filma naplatit će se na Vašem računu, a sama posudba potvrđuje se PIN-om.

YouTube

Imate mogućnost pregledavanja spotova i video isječaka, baš kao i na internetu.

Osim toga, HOME.TV Vam daje uvid u listu najgledanijih isječaka na YouTube-u koje su pregledali korisnici HOME.TV usluge. Korištenje YouTube-a putem HOME.TV-a ne utječe na potrošnju Vašeg ADSL prometa.