HGSS logo

Ponosni partneri

Hercegovačka gorska služba
spašavanja

je dobrovoljna, stručna, humanitarna i nestranačka udruga javnoga značaja. HGSS je specijalizirana za akcije spašavanja sa nepristupačnih terena i po teškim vremenskim prilikama, odnosno za sve situacije kod kojih treba primijeniti posebno stručno znanje i opremu za spašavanje. Misija HGSS-a je pomoći svim ljudima u nevolji na području BiH.

helicopter

Važnost i snaga Hercegovačke gorske službe spašavanja ne vidi se samo u hitnim situacijama nego i u njihovim prventivnim operacijama, edukaciji planinara i entuzijasta kako bi se spriječile planinarske nesreće.

HGSS je po potrebi uključena u rad OS BiH, na osiguranju opasnih dionica na planinskim stazama i odlučna je u nastojanju da se svi građani BiH osjećaju sigurnima.

rescuing illustration

Misija HT ERONET-a je osigurati kvalitetnu i neometanu komunikaciju svojim korisnicima na području cijele Bosne i Hercegovine. HT ERONET se uz to obavezao i pomoći Hercegovačkoj službi spašavanja kroz sponzoriranje nabave potrebne opreme za njihove aktivnosti.

HT ERONET prepoznaje važnost postojanja i djelovanja Hercegovačke gorske službe spašavanja.

Partnerstvo sa HGSS-om je podrška radu ove neprofitne, humanitarne organizacije i njihovim aktivnostima u zaštiti građana i naših korisnika.