<< povratak

!hej TI broj

Odaberi dva broja iz HT ERONET mobilne ili fiksne mreže s kojim možeš razgovarati besplatno 1000 minuta u 30 dana.


Postavljanje i aktivacija

Da bi se mogle koristiti besplatne minute prvo se trebaju postaviti !hej Ti brojevi pozivom koda *111#.

Nakon poziva koda *111# otvoriti će se !hej izbornik s opcijama koje su obilježene rednim brojevima. Za postavljenje !hej Ti brojeva potrebno je odabrati Opcije za Internet i razgovore na način da utipkaš i pošalješ 2. U sljedećem koraku utipkaš i pošalješ 3, i tako ćeš odabrati !hej Ti opciju. Poslije odabiranja !hej Ti opcije pojavljuju se dvije mogućnosti: 1. Aktivacija !hej ti broja i 2. Deaktivacija !hej Ti broja. Za aktivaciju !hej Ti broja utipkaj i pošalji 1, te upiši željeni !hej Ti broj.

Za postavljanje drugog !hej Ti broja moraš ponoviti postupak odnosno ponovno pozvati kod *111# i ponoviti pripadajuće korake za aktivaciju !hej Ti broja.

Broj koji se prvi unese biti će na poziciji 1, a broj koji se naknadno unese biti će na poziciji 2.

Uspješnim postavljanjem prvog !hej Ti broja automatski se aktivira i pripadajućih 1000 besplatnih minuta prema postavljenom broju koje će biti potrošive i na drugi postavljeni broj kojeg možeš dodati do isteka trajanja aktiviranih 1000 minuta. Aktivacija 1000 besplatnih minuta prema !hej Ti brojevima naplatit će se 6 KM s PDV-om.

1000 minuta prema !hej Ti brojevima se mogu koristiti 30 dana od dana aktivacije, a po isteku 30-og dana minute će se automatski obnoviti i naplatiti (6 KM s PDVom) za naredni period od 30 dana. Ukoliko na !hej računu ne bude dovoljni iznos za obnovu 1000 besplatnih minuta iste neće biti obnovljene.

Naknada za uspostavu poziva prema !hej Ti brojevima iznosi 0,06 KM s PDV-om.

Provjera preostalih minuta

Provjera postavljenih !hej Ti brojeva, preostalih minuta i njihov roka trajanja vrši se pozivom koda *111*1*6#.

Promjena !hej Ti broja

Postupak za promjenu !hej Ti brojeva je isti kao i kod postavljanja !hej Ti brojeva.

Za svaku nadoplatu !hej računa bonom dobivaju se dvije besplatne promjene !hej Ti broja. Ukoliko je već iskorišteno pravo na besplatne promjene !hej Ti broja svaka iduća promjena će biti naplaćena 6 KM s PDV-om. Mogu se imati maksimalno dvije besplatne promjene (dobivene besplatne promjene se ne zbrajaju).

Deaktivacija

Za isključivanje automatske obnove 1000 minuta potrebno je pozvati kod *111# i slijediti korake kao kod postavljanja !hej Ti broja, te umjesto odabira aktivacije !hej Ti broja odabrati deaktivaciju.