HBO Premium paket

Ekskluzivni sadržaji: hit filmovi, najnoviji serije i originalne produkcije. Ponešto za sve članove obitelji - od animiranih filmova i komedija pa sve do krimića, akcije i trilera.

Uključuje:

HBO - PREMIJERE BLOCKBUSTERA I NAJNOVIJIH SERIJA
HBO je najpoznatiji svjetski filmski program. Svaki mjesec uživajte u više od 180 naslova, ekskluzivnim premijerama blockbustera, nagrađivanim megapopularnim serijama, koncertima, ekskluzivnim događajima te kontroverznim dokumentarcima. Emitira se 24 sata na dan pa su sve glavne HBO originalne serije dostupne istovremeno s američkom premijerom.

HBO2 - ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ
HBO Comedy postaje HBO 2, kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj: tijekom dana najmlađi će uživati u obiteljskim filmovima i dječjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svaki ukus.

HBO3 - NAJBOLJE HBO PRIČE
HBO 3 je kanal posvećen serijama u udarnom terminu. Uživajte u kultnim serijama koje su redefinirale žanr i postale dio kulture, ili zajedno s milijunima gledatelja pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvaliteti i izvrsnosti. Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, ovaj kanal donosi i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije. Program upotpunjavaju i pažljivo odabrani filmski naslovi koji se prikazuju tijekom dana ili u kasnim večernjim terminima. 

HBO OD - OMILJENI NASLOVI KAD GOD ŽELITE
Usluga HBO On Demand na vašem TV-u donosi više od 600 naslova mjesečno i omogućava vam da sami birate što i kada ćete gledati. Novi sadržaji dodaju se svaki ponedjeljak, a svakom naslovu možete pristupiti besplatno, neograničen broj puta.
 
Cinemax
Cinemax, mainstream kanal, nudi američke i svjetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, s fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i znanstveno-fantastični sadržaj.

Svaki dan u tjednu posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedjeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se srijeda fokusira na drame i trilere.
 
Cinemax 2
Cinemax 2, umjetnički kanal, nudi velik izbor odličnih filmova europskih i svjetskih nezavisnih studija. Među njima su dobitnici nagrada, festivalski favoriti, filmovi priznati od strane kritike i kultne serije iz svih krajeva svijeta. Dirljive i inspirativne drame i romantični filmovi elaboriranih detalja, fokusirani na ljudske priče, likove i odnose.

Svaki dan u tjednu posvećen je određenom tipu sadržaja. Subote donose glavnu premijeru tjedna. Nedjelje su posvećene internacionalnim filmovima i svjetskoj kinematografiji. Ponedjeljkom su na rasporedu kultni filmovi i klasici današnjice. Četvrtak je posvećen nagrađivanim serijama.