HBO paket

Ekskluzivni sadržaji: hit filmovi, najnoviji serije i originalne produkcije. Ponešto za sve članove obitelji - od animiranih filmova i komedija pa sve do krimića, akcije i trilera.

Uključuje:

HBO - PREMIJERE BLOCKBUSTERA I NAJNOVIJIH SERIJA
HBO je najpoznatiji svjetski filmski program. Svaki mjesec uživajte u više od 180 naslova, ekskluzivnim premijerama blockbustera, nagrađivanim megapopularnim serijama, koncertima, ekskluzivnim događajima te kontroverznim dokumentarcima. Emitira se 24 sata na dan pa su sve glavne HBO originalne serije dostupne istovremeno s američkom premijerom.

HBO2 - ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ
HBO Comedy postaje HBO 2, kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj: tijekom dana najmlađi će uživati u obiteljskim filmovima i dječjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svaki ukus.

HBO3 - NAJBOLJE HBO PRIČE
HBO 3 je kanal posvećen serijama u udarnom terminu. Uživajte u kultnim serijama koje su redefinirale žanr i postale dio kulture, ili zajedno s milijunima gledatelja pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvaliteti i izvrsnosti. Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, ovaj kanal donosi i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije. Program upotpunjavaju i pažljivo odabrani filmski naslovi koji se prikazuju tijekom dana ili u kasnim večernjim terminima.