Dobrodošli u PLUS klub, mjesto najboljih pogodnosti!

Želite novi mobitel po još povoljnijoj cijeni? Bonus minute, SMS poruke, popust na račun? Sve to, a i više, pronaći ćete u PLUS klubu.

Što je PLUS klub?

Biti član PLUS kluba znači skupljati bodove, koristiti pogodnosti i uživati.
 
Vaši uobičajeni telefonski razgovori te surfanje internetom će vam donijeti bodove koje u PLUS klubu možete zamijeniti za dodatne minute razgovora, bonus SMS poruke i popust pri kupnji uređaja.
 
Jedino što trebate jest da svoje mjesečne račune za HT i/ili ERONET usluge izmirite do datuma dospijeća, jer za svaki pravovremeno plaćeni HT ERONET mjesečni račun dobivate bodove koje putem PLUS kluba možete pretvoriti u gore navedene pogodnosti.
 
Članom PLUS kluba postajete prihvaćanjem uvjeta korištenja PLUS kluba. Uvjete korištenja moguće je prihvatiti unutar portala pod tabom PLUS klub. Ukoliko ne prihvatite uvjete kluba nećete biti u mogućnosti sakupljati bodove i iste mijenjati za pogodnosti.

Kako postati član PLUS kluba?

Učlanjenje u PLUS klub se vrši na jedan od sljedećih načina:

  • putem portala http://plusklub.hteronet.ba
  • osobno na prodajnim mjestima HT ERONET-a

Članovi PLUS kluba mogu biti svi privatni pretplatnici HT usluga (POTS/ISDN, ADSL/FLAT i DUET paketi), ERONET privatnih tarifa (uključujući i Family tarife) u pokretnoj mreži ili podatkovnih MI tarifa koje su na zasebnoj SIM kartici.
 
Članstvo u PLUS klubu je besplatno. Članom kluba postajete prihvaćanjem uvjeta PLUS kluba unutar korisničkog portala. Detaljnije upute možete pronaći u Uputama za učlanjenje/registraciju.

Kako sakupljati bodove?

Članovima PLUS kluba bodovi se dodjeljuju svakog mjeseca. Bodovi se dodjeljuju za svaki uredno plaćeni račun do datuma dospijeća. Količina bodova koja se dobiva ovisi o iznosu računa i vremenu (godinama) od kada je korisnik uključen u HT ERONET mrežu. U obračun za bodovanje uzima se iznos računa (sa PDV-om) za usluge HT ERONET-a. RTV pretplata se ne uzima u obzir pri obračunu bodova.
 
Kao član PLUS kluba, možete (pod uvjetom da ste nositelj oba računa) spojiti HT i ERONET uslugu i na taj na način bodovi sakupljeni korištenjem HT i ERONET usluga se zbrajaju.

Zbrajanje bodova član PLUS kluba možete zatražiti:

  • putem portala http://plusklub.hteronet.ba
  • osobno na prodajnim mjestima HT ERONET-a

Ako član PLUS kluba nije izvršio spajanje usluga (zbrajanje bodova), tada on sakuplja samo jedne ili druge bodove, HT bodove može mijenjati za HT pogodnosti, a ERONET bodove za ERONET pogodnosti.