Prirodno elegantan

Kada stil upotpunjuje funkcionalnost. Obrativši posebnu pozornost na detalje, dizajnirali smo nov Samsung Galaxy J7 tako da ga krasi nevjerojatno ujednačena metalna završna obrada, bez izbočene kamere, sa superiorno dobrim ležanjem u ruci i 2.5 D zaštitom stakla na Full HD predočniku od 5,5 inča za dodatnu izdržljivost.

Izgledajte odlično u svakom kadru

Samsung Galaxy J7 omogućuje jasne i živopisne selfieje svaki put, s više preciznih detalja, čak i pri slabijem osvjetljenju, zahvaljujući njegovoj prednjoj LED i selfie bljeskalici. Također možete kontrolirati i otvor blende jednostavnim pokretom ruke.

Sinkronizirajte svoj svijet

Jednostavno upravljanje Vašim omiljenim sadržajima. Samsung Cloud omogućava Vam izradu rezervnih kopija, sinkronizaciju, čuvanje i nadogradnju Vaših podataka preko Vašeg Galaxy pametnog telefona, tako da svemu što Vam je potrebno možete pristupiti kadgod i gdjegod Vam je potrebno.

Always on Display

Pametnija alternativa za čuvanje baterije i vremena. Opcija Always on Display (predočnik uvijek uključen) omogućava Vam da vidite vrijeme, kalendar i dolazne obavijesti na prvi pogled, bez buđenja Vašeg pametnog telefona.

Skriveno za vašu zaštitu

Tajna mapa tvrtke Samsung je moćno rješenje za sigurnost koje Vam omogućuje da napravite privatan i potpuno šifriran prostor za čuvanje i skrivanje sadržaja kao što su fotografije, dokumenti i zvučni zapisi.
* Dostupnost ove usluge može se razlikovati ovisno o prirodi sadržaja koji se šifrira. Opcija Secure Folder odvaja prostor na razini programske podrške bez zauzimanja dodatnog prostora.

Punom brzinom naprijed

Održavajte značajke na optimalnoj razini. Zahvaljujući velikoj RAM memoriji od 3 GB, internoj memoriji od 16/32 GB i proširivoj memoriji do 256 GB, dostupnoj kao opcija pomoću mikroSD kartice, Samsung Galaxy J7 može se pohvaliti brzim odgovorom i nevjerojatno velikim brzinama koje Vam pomažu ubrzati Vaš rad.

Personalizirani čuvar

Samsung Galaxy J7 opremljen je senzorom otisaka prstiju osjetljivim na dodir za potvrđivanje identiteta kako biste bili sigurni da ste Vi jedini kojima su dostupni Vaši podatci. Ovaj sustav također možete koristiti za mobilna plaćanja, prijavljivanje preko interneta i potvrđivanje naloga na internetu kako biste osigurali maksimalnu zaštitu.

Dual Messenger

Prilagodite dopisivanje Vašim potrebama. Samsung Galaxy J7 Vam omogućuje postavljanje dva računa za isti Messenger u različite svrhe.
*Isključivo za potrebe demonstracije. S obzirom na to da se podrška za dva Messenger naloga može razlikovati ovisno o državi i certifikatu aplikacije, ova opcija možda nije podržana kod modela s jednom SIM karticom.