Prirodno elegantan

Kada stil upotpunjuje funkcionalnost. Obrativši posebnu pozornost na detalje, dizajnirali smo nov Samsung Galaxy J3, tako da ga krasi nevjerojatno ujednačena metalna završna obrada bez izbočene kamere, sa superiorno dobrim ležanjem u ruci i 2.5 D zaštitom stakla na HD zaslonu od 5,2 inča za dodatnu izdržljivost.

Izgledajte odlično u svakom kadru

Samsung Galaxy J3 omogućava Vam jasne i živopisne selfieje svaki put, s više preciznih detalja, čak i pri slabijem osvjetljenju, zahvaljujući njegovoj prednjoj LED i selfie bljeskalici. Također možete kontrolirati i otvor blende jednostavnim pokretom ruke.

Sinkronizirajte svoj svijet

Jednostavno upravljanje omiljenim sadržajima. Samsung Cloud omogućuje izradu rezervnih kopija, sinkronizaciju, čuvanje i nadogradnju Vaših podataka preko Vašeg Galaxy pametnog telefona, tako da svemu što Vam je potrebno možete pristupiti kadgod i gdjegod je potrebno.

SKRIVENO ZA VAŠU ZAŠTITU

Tajna mapa tvrtke Samsung je moćno rješenje za sigurnost koje Vam omogućuje napraviti privatan i potpuno šifrirani prostor za čuvanje i skrivanje sadržaja kao što su fotografije, dokumenti i zvučni zapisi.
*Dostupnost ove usluge može se razlikovati ovisno o prirodi sadržaja koji se šifrira. Opcija Tajna mapa odvaja prostor na razini programske podrške bez zauzimanja dodatnog prostora.

Punom brzinom naprijed

Održavajte značajke na optimalnoj razini. Zahvaljujući velikoj RAM memoriji od 2 GB, internoj memoriji od 16/32 GB i proširivoj memoriji do 256 GB, dostupnoj kao opcija pomoću mikroSD kartice, Samsung Galaxy J3 može se pohvaliti brzim odgovorom i nevjerojatno velikim brzinama koje pomažu ubrzati Vaš rad.

DUAL MESSENGER

Prilagodite dopisivanje svojim potrebama. Samsung Galaxy J3 Vam omogućuje postavljanje dva računa za isti Messenger u različite svrhe. 
*Isključivo za potrebe demonstracije. S obzirom na to da se podrška za dva Messenger naloga može razlikovati ovisno o državi i certifikatu aplikacije, ova opcija možda nije podržana kod modela s jednom SIM karticom.