Oslobodi svoj telefon

Izbrisane granice

Beskrajan zaslon ima nevjerojatan ekran s jednog kraja na drugi koji se prelijeva preko ruba telefona, dajući tako potpuno glatku, neprekidnu površinu bez ispupčenja ili kutova. To je čisto, iskonsko, neprekidno staklo. Ono zauzima čitavu prednju stanu telefona i ulijeva se neprimjetno u aluminijski okvir. Rezultat je predivno zaobljen, savršeno simetričan, izvanredan predmet.

Kamera napravljena da uhvati svaki trenutak

Uhvatite situacije u životu dok se događaju kamerama na Galaxy S8 i S8+. Glavna kamera od 12MP i prednja kamera od 8MP su toliko precizne i brze da nećete propustiti pravi trenutak, tijekom dana ili noći.

Jednostavna sigurnost

Radoznale oči nisu problem kada koristite skeniranje šarenice na Galaxy S8 i S8+. Vaša šarenica oka je jedinstven uzorak i zato ga je gotovo nemoguće kopirati. To znači da se zahvaljujući skeniranju šarenice Vaš telefon i Vaši sadržaji otvaraju samo za Vaše oči. A kada morate baš brzo otključati telefon, prepoznavanje lica je korisna opcija. *Šarenica je obojeni dio vašeg oka u obliku prstena.

Brži, čak i po kiši

Nikada zapravo ne prestajete koristiti Vaš telefon. Zato Galaxy S8 i S8+ telefone pokreće prvi procesor od 10nm na svijetu. On je brz, moćan i povećava učinkovitost baterije. Osim toga, postoji mogućnost proširenja skladišnog prostora, a možete i raditi po kiši i u prašini zahvaljujući performansama s IP68 certifikatom.

Pozdravite Bixby

Bixby potpuno mijenja Vašu interakciju s Vašim telefonom. On je Vaš osobni asistent koji razumije govor, tekst i tipkanje tako da nikada nećete biti osuđeni na jedan način komunikacije. On također potpuno mijenja način na koji koristite svoj telefon. Ne morate niti tražiti, samo pokažite Bixbyju što želite tako što ćete otvoriti aplikaciju Kamera. Jednostavno je nevjerojatno koliko je jednostavno.

Telefon koji ruši granice

Galaxy S8 i S8+ osmišljeni su da budu više od običnih pametnih telefona. Oni su osmišljeni da promijene način kako shvaćate i promatrate svoj život, bilo u krugu od 360 stupnjeva ili u virtualnoj stvarnosti. Osmišljeni su da promijene kako vršite plaćanje i radite u pokretu. Srušite prepreke u Vašem svijetu!

Promijenite telefon, ali lako sačuvajte sve Vaše uspomene

Od Vaših fotografija i video snimki do kontakata i glazbe, Smart Switch Vam omogućava da jednostavno prenesete Vaše uspomene s Vašeg starog telefona na novi Galaxy telefon. Sada kada znate da sve Vaše uspomene idu s Vama, možete se posvetiti pravljenju novih uspomena s Vašim Galaxy S8 ili S8+.