Telefon na koji se možete osloniti

Otporan poput tenka

Sve počinje zahtjevnim postupkom kojim se čvrsti blok aluminija pretvara u jednodijelno trajno kućište pametnog telefona koji možete nositi bilo gdje. Oslonite se na snagu novog uređaja Nokia 6.1 kada se nađete u teškim situacijama.

Uštedite na vremenu i bateriji

Operativnim sustavom Android 9 Pie iskorištava se snaga umjetne inteligencije kako biste se još bolje koristili svojim pametnim telefonom Nokia 6.1. Navedena se značajka umjetne inteligencije prilagođava vama i načinu uporabe telefona jer pamti Vaše osobne postavke i unapređuje svoje znanje tijekom vremena kako bi se radnje odvijale brže i jednostavnije.

Vaša potvrda sigurnosti

Android Enterprise Recommended služi kao potvrda da je snaga, sigurnost i fleksibilnost Android telefona pogodna za Vaše poduzeće. Uređaj koji nosi ovu oznaku provjerila je tvrtka Google kako bi se osiguralo da zadovoljava vrlo specifičan skup zahtjeva.

Optika ZEISS – samo na uređajima Nokia

Zavirite iza scene

Istodobno snimite što se događa ispred i iza kamere u načinu Dual-Sight. Zatim emitirajte svaki trenutak s obje kamere izravno putem usluge Facebook Live™ ili YouTube Live.