Kvaliteta u svakom detalju

Dizajn

Oblikovali smo uređaj Nokia 5 uz našu prepoznatljivu usredotočenost na detalje. Glatko i minimalističko kućište izrađeno je od precizno obrađenog aluminija kojim se povećava trajnost telefona. Prirodan oblik savršeno se prilagođava vašoj ruci.

Snimite sretan trenutak s kamerom od 13 MP s automatskim izoštravanjem

Snimanje odličnih fotografija uređajem Nokia 5 je jednostavno: automatskim otkrivanjem prizora omogućava vam se snimanje dobrih slika neovisno o tome gdje se nalazite dok boje izgledaju prirodnima zahvaljujući dvonijansnoj bljeskalici.

Savršena glatka izrada

Uređaj Nokia 5 odlikuje čista i glatka stražnja strana bez linija za antenu koje se nalaze na gornjem i donjem dijelu telefona. Zajedno sa zaslonom opremljenim staklom Corning® Gorilla® ovaj uređaj ima uglađeni izgled koji nije narušen urezima ili linijama.

Pametni telefoni za život

Desetljećima su telefoni Nokia poznati po lijepom, izrađenom dizajnu i odličnoj kvaliteti. Ovaj telefon nije iznimka: izrađen je za svakodnevne životne situacije - trajni i predivni materijali, odličan osjećaj korištenja, idealna uravnoteženost radnog učinka i trajanja baterije. A što je najbolje, Vaš telefon Nokia stalno je zaštićen i ažuriran zbog redovitih ažuriranja softvera.

Uživajte u iskustvu svjetlijeg zaslona

Fotografije dobrog izgleda, prirodne boje i izvrsna svjetlina – upoznajte se s potpuno laminiranim visokorazlučivim zaslonom veličine 5,2” kojim je opremljen uređaj Nokia 5. Najbolje od svega je da se polariziranošću omogućava lako čitanje sadržaja, čak i pod izravnom sunčevom svjetlosti.

Jednostavan, siguran i ažuriran

Uređaj Nokia 5 isporučuje se s inačicom Nougat operativnoga sustava Android koji posjeduje široki asortiman Googleovih najpopularnijih aplikacija bez nepotrebnih dodataka. Uživajte u neometanom i jednostavnom doživljaju jer se ažuriranja šalju redovno kako biste uvijek imali najnoviju inačicu i razinu sigurnosti.