Kultni uređaj se vratio

Unaprijeđeni zaobljeni oblik

Novi uređaj Nokia 3310 preuzima kultnu siluetu izvornog uređaja koja je prilagođena modernom vremenu 2017. godine. Prilagođeno dizajnirano korisničko sučelje ima svježi izgled u odnosu na prethodni klasični izgled dok se polariziranim i zakrivljenim zaslonom veličine 2,4” omogućava bolja čitljivost na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Dugotrajna baterija

Sjećate li se vremena kada ste mogli napustiti kuću bez punjača? Ponovno to možete s novim uređajem Nokia 3310. Opremljen je iznimno trajnom baterijom koja Vam omogućava pričanje cijeli dan ili vrijeme čekanja do jednog mjeseca. Kada je potrebno, uporabom utora Micro-USB jednostavno ga napunite.

Četiri dostupne boje

Uređaj Nokia 3310 osmišljen je za Vaš stil. Isporučuje se u četiri posebne boje: toplo crvena i žuta sa sjajnim efektom, tamnoplava i siva s matiranim efektom. Što je najbolje, boja je integrirana u materijal te odlično izgleda dulje vrijeme.

Šuljajte se okolo

Igrajte legendarnu igru Zmija. Ponovno je dostupna uz malu izmjenu zbog koje je još zanimljivija za igranje na zaslonu u boji. Sjećate li se svojeg najboljeg rezultata? Mislite li da možete postići još bolji rezultat?