Zajedno stvaramo uspomene

Čvrsti dizajn i pažljiva izrada

Nokia 3 ima klasična obilježja dizajna: predivno izrađeni i oblikovani crni polikarbonatni dio, čvrsto aluminijsko kućište, pažljivo izrađene završne detalje i optimizirani radni učinak za svakodnevnu uporabu.

Odlične fotografije bez kompromisa

Neovisno o tome jeste li zaljubljeni u snimanje portreta ili svojih prijatelja, Nokia 3 pomaže Vam napraviti odličnu snimku. Opremljena je kamerom od 8 MP s automatskom izoštravanjem na prednjem i stražnjem dijelu. Svoje fotografije možete spremiti i podijeliti korištenjem usluge Google Photos.

Svrsishodna tehnologija i kvalitetni materijali

Odabrali smo tehnologiju i materijale zahvaljujući kojima je dnevno korištenje zabavno. Čvrstim se zaslonom veličine 5" sa staklom Corning® Gorilla® i strojno izrađenim kućištem od aluminija pruža zaštita tamo gdje je potrebna.

Polarizirani zaslon

Zaboravite na žmirenje - korištenjem uređaja Nokia 3 možete uživati u gledanju svojih videozapisa, čitanju i aplikacijama, čak i pri dnevnom svjetlu zahvaljujući laminiranom i polariziranom visokorazlučivom zaslonu.

Jednostavan, siguran i ažuriran

Nokia 3 isporučuje se s inačicom Nougat operativnoga sustava Android s Google uslugama bez nepotrebnih dodataka. Uživajte u neometanom i jednostavnom iskustvu jer se ažuriranja šalju svakodnevno kako biste uvijek imali najnaprednije inačice značajki i najbolju razinu sigurnosti.