Enterprise paket

  Microsoft 365
Apps for enterprise
Office 365 E1 Office 365 E3 Office 365 E5
Mjesečna naknada po korisniku 25,20 KM 17,00 KM 42,10 KM 75,00 KM
  Uredske aplikacije plus pohrana i dijeljenje datoteka temeljenih na oblaku. Poslovna e-pošta nije uključena Poslovne usluge kao što su epošta, pohrana i dijeljenje datoteka, web ured, sastanci i razmjena poruka i još mnogo toga. Aplikacije za ured nisu uključene Sve značajke uključene u Microsoft 365 Apps for enterprise i Office 365 E1 plus sigurnost i usklađenost Sve značajke sustava Office 365 E3 plus napredna sigurnost, analitika i glasovne mogućnosti

Uredske aplikacije
Oslobodite svoje najbolje ideje, obavite stvari i ostanite povezani u pokretu (PowerPoint, Word, Excel, OneNote, Access (PC only))

Uključeno Djelomično uključeno Uključeno Uključeno

E-adresa i kalendar
Povežite se i budite organizirani s e-poštom, kalendarima i kontaktima poslovne klase na jednom mjestu (Outlook, Exchange)

Djelomično uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
Sastanci i glasovni pozivi
Omogućite povećan doživljaj sastanaka sa sofisticiranom funkcionalnošću poziva i središnjim središtem za sastanke, chat, sadržaj i pozive (Teams)
Djelomično uključeno Djelomično uključeno Djelomično uključeno Uključeno
Socijalizacija i internet
Povežite se i uključite se u cijelu organizaciju inteligentnim, mobilnim internetom i korporativnim društvenim mrežama (SharePoint, Yammer)
- Uključeno Uključeno Uključeno
Datoteke i sadržaj
Pristupite datotekama s bilo kojeg uređaja u bilo kojem trenutku. Bavite se inteligentnim video i stvorite vizualno upečatljiv sadržaj u nekoliko minuta (OneDrive, Stream, Sway)
Djelomično uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
Upravljanje zadacima
Učinkovito upravljanje radom pojedinaca, timova i organizacija. Kreirajte i automatizirajte svoje poslovne procese (Power Apps, Power Automate, Planner, To Do)
Djelomično uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
Napredna analitika
Radite pametnije s osobnim i organizacijskim uvidom u produktivnost. Donosite brze, informirane odluke s naprednim analitičkim mogućnostima (MyAnalytics, Power BI Pro)
- Djelomično uključeno Djelomično uključeno Uključeno
Upravljanje uređajima i aplikacijama
Pomozite korisnicima da budu produktivni gdje god se nalazili, čuvajući korporativne podatke. Fleksibilno upravljanje i moćna sigurnosna rješenja omogućuju vam pružanje zaštićenih mobilnih doživljaja na bilo kojem uređaju.
Uključeno Djelomično uključeno Uključeno Uključeno
Upravljanje identitetom i pristupom
Sigurne veze između ljudi, uređaja, aplikacija i podataka. Povećajte svoju sigurnost i produktivnost jednim jedinim cjelovitim rješenjem identiteta koji vam daje fleksibilnost i kontrolu.
Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
Zaštita od napada
Otkrijte i istražite napredne prijetnje, ugroženi identitet i zlonamjerne radnje u vašim lokalnim i oblačnim okruženjima. Zaštitite svoju organizaciju prilagodljivom, ugrađenom inteligencijom.
- - - Uključeno
Zaštita informacija
Zaštitite svoje osjetljive podatke svugdje, čak i u pokretu i kada ih dijelite. Dobijte vidljivost i kontrolu načina na koji se bilo koja datoteka koristi pomoću sveobuhvatnog i integriranog rješenja zaštite podataka.
- - Djelomično uključeno Uključeno
Napredna usklađenost
Procijenite rizik usklađenosti s pojednostavljenim alatima za procjenu. Inteligentno odgovorite na zahtjeve i zaštitite podatke na uređajima, aplikacijama i oblacima.
- - Djelomično uključeno Uključeno


U cijene je uključen PDV.