Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
13.12.2018

USUSRET BLAGDANIMA: Sve spremno za HT Eronet Božićnu bajku

Idućega tjedna – u utorak, srijedu i četvrtak, 18., 19. i 20. prosinca, Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače bit će u znaku HT Eronet BOŽIĆNE BAJKE.
Svi ste dobrodošli!

U suradnji s Kosačom i Narodnom knjižnicom HNŽ-a, te Mostarskim mažoretkinjama, Lutkarskim kazalištem i Malim teatrom Mostar, HT Eronet i ove godine za djecu Mostara organizira blagdanski program pod nazivom „Božićna bajka“.

Bajka počinje u u utorak, 18. 12. od 17 sati, „Božićnom maštaonicom“ s književnicom Milenom Jukić Bandić. Nastavlja se iste večeri od 18 sati radionicom „Božićni štapić – kako biti mažoretkinja“.

U srijedu, 19. 12., od 13 sati, na rasporedu je promocija slikovnice „Čarobna tajna“ Sonje Škobić, a božićne pjesme odjekivat će s mix pulta na platou Kosače.

Lutkarska predstava „Božićna priča“ Lutkarskog kazališta Mostar, uz podjelu paketića, za djecu djelatnika HT Eroneta, na programu je od 15 sati.

Od 17 sati u srijedu, svi su opet pozvani na „Darove od srca“ – čitaonicu s Bakom Mrazicom, u koju se i ove godine pretvorila prof. dr. Vida Sreta Žuljević.

Četvrtak, 20. prosinca, rezerviran je za poseban dar za svu djecu Mostara – HT Eronet, Kosača i Narodna knjižnica HNŽ-a, daruju božićnu predstavu Maloga teatra Mostar – „Bajka o dobrome vitezu“, koja počinje u 17 sati.

- HT Eronet Božićnom bajkom nastavljamo tradiciju prigodnih blagdanskih programa koju smo započeli još prije dvije godine s našim partnerima – Kosačom, Mostarskim mažoretkinjama, Malim teatrom i Lutkarskim kazalištem Mostar, a ove godine nam se pridružila i Narodna knjižnica HNŽ-a. Sretni smo što na ovaj način možemo obradovati male i velike Mostarce, a posebni gosti našega programa u srijedu bit će dječica iz Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama iz Mostara, njih 60-tak, koje ćemo također obradovati paketićima, predstavom i slikanjem s Djedom Božićnjakom. Istaknula bih i radionice – pričaonice, maštaonice, kreativne stvaraonice na koje ste svi dobrodošli. I, uime HT Eroneta, zaželjela bih svima sretne predstojeće božićne i novogodišnje blagdane – kazala je Misijana Brkić-Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.