Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
23.11.2018

Podržao HT Eronet: "PR Days Mostariensis" o društvenoj odgovornosti

U Mostaru je održana treća međunarodna znanstveno-stručna konferencija iz područja odnosa s javnošću "PR Days Mostariensis", koja je, tijekom dva dana, okupila 86 predavača iz šest zemalja koji su izložili 53 teme. Jedan od sponzora konferencije bio je i HT Eronet.

Tema ovogodišnje konferencije bila je "Društveno odgovorno poslovanje/ponašanje", a ciljevi su bili, među ostalim, prezentirati, promovirati te istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću.

Konferencija je bila podijeljena u četiri programske cjeline: Političko-institucionalni DOP i DOP u medijima te studentska sekcija u kojoj su sudjelovali studenti iz Osijeka, Beograda, Zagreba, Dubrovnika i Mostara, Korporativni DOP i DOP u PRaksi.

„Svoju društvenu odgovornost nastojimo ostvariti prenoseći znanja i vještine našim studentima iz cijele BiH, ali i okruženja. Upravo smo zato osjećali odgovornost da pokrenemo jednu ovakvu konferenciju iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija“, izjavio je predsjednik Organizacijskog odbora doc. dr. Nino Ćorić na otvaranju konferencije.

Izlaganja studenata iz Mostara, Osijeka, Beograda, Zagreba i Dubrovnika, ocjenjivalo je stručno povjerenstvo u sastavu: rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT Eroneta Misijana Brkić-Milinković, Sanela Tunović-Bećirović i Daliborka Predragović.

Najboljom studentskom prezentacijom proglašena je ona Ivana Biošića i Darije Jeger sa zagrebačkog Edward Bernays University Collegea o temi „Istraživanje percepcije udrugao suradnji s korporacijama na društveno odgovornim projektima".

Drugoga dana konferencije, u sklopu sekcije „Korporativni DOP“, o temi „Pretpostavke i razvoj društveno odgovornog poslovanja u BiH“, izlagala je direktorica Sektora za korisničku podršku HT Eroneta Ornela Leko.

Organizatori konferencije "PR Days Mostariensis" su Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruga studenata odnosa s javnošću PRUMO.