Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
05.05.2016

Odabrali korisnici - HT ERONET mobilni operater broj 1 u BiH

HT ERONET mobilni je operater broj 1 u kvaliteti na području Bosne i Hercegovine i ponosni vlasnik zlatne medalje QUDAL - QUality meDAL – br. 1. Potvrdili su to ispitanici, sami potrošači, u istraživanju QUDAL-QUality meDAL General I, 2016./2017. BiH.
 Istraživanje je provedeno na teritoriju BiH na uzorku od 1200 ispitanika starijih od 15 godina. 
 
Pitanje na koji je najčešći odgovor ispitanika bio – ERONET, glasilo je:
Navedite naziv mobilnog operatera (pružatelja telekomunikacijskih usluga za mobilne uređaje) koji, po Vašem osobnom iskustvu i mišljenju, nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na bosanskohercegovačkom tržištu.
 
Inače, istraživanja kvalitete QUDAL - QUality meDAL mjere isključivo iskustvo i mišljenje potrošača o tomu – tko na tržištu nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete – vrhunsku kvalitetu, odnosno tko je – broj 1.
 
Samo one tvrtke, proizvodi i usluge koje u nekoj od kategorija QUDAL - QUality meDAL istraživanja osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova potrošača), mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL s pet zvjezdica, za apsolutno najvišu razinu kvalitete.
 
Ova zlatna medalja i vodeće mjesto u kvaliteti na području BiH, potrošačima olakšava odluku o kupnji jer na ovaj način dobivaju transparentnu i konkretnu informaciju – tko je/što je - najbolje na tržištu. Istraživanje kaže da je čak 74,7 posto bosanskohercegovačkih potrošača reklo da bi radije kupovalo proizvode i usluge sa zlatnom medaljom za kvalitetu QUDAL - QUality meDAL, no ostale.  
 
A upravo su  bh. potrošači sada potvrdili da je kvaliteta ponude koju nudi HT ERONET – vrhunska i apsolutno najbolja, stoga želimo opravdati povjerenje naših korisnika i s ponosom još dugi niz godina nositi naslov – mobilni operater broj 1 u kvaliteti.