Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
25.09.2018

Na Hercegovačkoj večeri u Stuttgartu: Humanitarna tombola za Dom „Fra Mladen Hrkać“


I ove je godine u Gerlingenu pokraj Stuttgarta, već tradicionalno, održana 19. po redu Hercegovačka večer na kojoj se, kao i prethodnih godina, svojom djelatnošću i projektima, predstavila Humanitarna udruga „Fra Mladen Hrkać“. Udruga je organizirala humanitarnu tombolu na kojoj je i HT ERONET darivao najsretnije.

Sav prihod od tombole namijenjen je gradnji Doma „Fra Mladen Hrkać“, za smještaj osoba koje se nalaze na liječenju u Zagrebu.

Predsjednik Udruge Ivan Soldo zahvalio je svim sponzorima i pokroviteljima i naglasio kako je udruga dosad pomogla više od 6 000 potrebitih.

Rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT ERONET-a Misijana Brkić Milinković kazala je kako HT ERONET rado podržava sve projekte humanitarnog predznaka, a s ovom udrugom surađuju već dulje vrijeme na gotovo svim njihovim projektima:

„Ovo što radi Udruga fra Mladen Hrkać vrijedno je najdubljeg poštovanja i divljenja. Hvala im za sve što čine kako bi olakšali teške sudbine onih koje je bolest nagnala biti daleko od svoga doma i obitelji“.

Inače, Hercegovačku večer u Gerlingenu organizira Hrvatska zajednica Hercegovina Stuttgart.