Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
06.04.2013

Klapi ''Hrvoje'' Grand prix 19. Melodija Mostara

Sinoć je u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače održana finalna večer međunarodnog festivala zabavne glazbe Melodije Mostara 2013., uz generalno pokroviteljstvo HT Eroneta i izravan televizijski prijenos na BHT 1.

Grand prix, glavna nagrada Melodija Mostara dodijeljena je mostarskoj klapi ''Hrvoje'' za skladbu ''Sto godina skupa'' . Tekst pjesme potpisuje Željko Kozina, autor glazbe je Ranko Boban, dok su se za aranžman pobrinuli Mahir Sarihodžić i Vitomir Dugandžić. 

Pored klape ''Hrvoje'' nagradu su dobili i Žanamari & J'Animals za najbolju interpretaciju skladbe ''Slobodan pad'', te Alen Slavica koji je dobio nagradu za najbolju glazbu za pjesmu ''Kad sam s tobom tuga prestaje''. Nagrada za najbolji aranžman dodijeljena je Zoranu Jelenkoviću za pjesmu ''Sanjam'', dok je najbolju koreografiju prema mišljenju žirija imao Zdravko Krtalić - Pipa.
 
Nagrade publike osvojili su i Željko Ćorluka – Čupo, Bruno Baković, Dean Dvrornik, Ivan Mikulić, Jasmin Fehrić i Ivo Amulić.
 
Slovenska glazbenica Tanja Žagor koja je na festivalu nastupila sa skladbom ''Zaljubljena u život'' dobitnica je posebne nagrade grada Mostara, koju je uručio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.
 
Na sinoćnjem finalu, bilo je vidljivo da se  kvalitetom izvođača i skladbi, te kvalitetom u organizacijskom i produkcijskom smislu, Melodije Mostara vraćaju svom prepoznatljivom štihu.
 
Danas u 17 sati u Kosači tradicionalno su na rasporedu Male Melodije Mostara, koje će dakako plijeniti veliku pozornost mladih glazbenih talenata.