Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
27.07.2017

HT ERONET PRODAJNA MJESTA U NOVOME MODERNOM IZDANJU

Naš je prioritet – zadovoljan i nasmijan korisnik

Na temelju pozitivno ostvarenih poslovnih rezultata, kako za 2016. godinu, tako i ovaj dio 2017. godine, aktualne digitalne transformacije poduzeća te velikog korisničkog iskustva, HT ERONET, uz trenutne postojeće marketinške aktualnosti u sferi razvoja usluga i korisničkih akcija  (ljetne roaming/ Internet opcije, Cloud ponuda HT ERONET-a,…) , na zadovoljstvo svih svojih korisnika, snažno i brzo kreće u daljnji razvoj i renoviranje prodajnih mjesta.

Na načelima visokih profesionalnih standarda, HT ERONET i ovim ulaganjima i renoviranjem prodajne mreže, želi se još više približiti svojim korisnicima te se na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način predstaviti kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja.

Naime, prodajna mjesta HT ERONET-a  omogućavaju izravni kontakt korisnika i naše tvrtke te kao takva nude:

–       Ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati i zadovoljiti stvarne korisničke potrebe iz domene telekom usluga;

–       Dostupnost svih servisa  – usluge fiksne, mobilne telefonije, Internet i data usluge, najsuvremenijih mobilnih uređaja, dodatne opreme, IT i Cloud rješenja, cjelokupnu ponudu – kako za privatne, tako i poslovne korisnike;

–       Visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja realizacije usluge;

–       Vizualna i moderna rješenja koja korisniku, na brz i jednostavan način, približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude;

–       Izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.

Uza sve navedeno, prodajna mjesta HT ERONET-a sigurno će predstavljati mjesto ponovnog dolaska i susreta s našim ponudama i aktualnostima.

Sukladno novom konceptu uređenja prodajnih mjesta, s ponosom ističemo činjenicu kako ćemo u razdoblju koje slijedi obnoviti i urediti najveći dio naše prodajne mreže, s željom da do kraja 2017. imamo u potpunosti modernizirana i opremljena sva prodajna mjesta.

HT ERONET i na ovaj način sa svojim korisnicima želi graditi i njegovati odnos visokog uzajamnog povjerenja i uvažavanja, na obostrano zadovoljstvo.