Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
21.04.2017

HT ERONET NAJAVIO NOVE USLUGE – Cloud Backup i Cloud DRaaS

Trećega dana NetWork7 konferencije u Neumu HT ERONET je službeno najavio i dvije nove usluge u okviru ICT portfolia - u dijelu migracije infrastrukture i rješenja u Cloud te poboljšanja sigurnosti okruženja.
Riječ je o uslugama Cloud Backup i Cloud Disaster Recovery (Cloud DRaaS), koje HT ERONET predstavlja zajedno s tehnološkim partnerom Veeam Software-om, jednim od lidera na tržištu.

Nove usluge tijekom prezentacije koja je bila iznimno dobro posjećena, predstavili su Tomislav Loparić iz Veeam Software-a i Danko Banović iz HT ERONET-a.

U okviru usluge Cloud Backup, korisnicima je omogućena jednostavna i automatizirana pohrana sigurnosnih kopija podataka u podatkovni centar HT ERONET-a.

Usluga se oslanja na Veeam Software tehnologiju, a istodobno koristi sve pogodnosti smještaja podataka u HT ERONET-ovu podatkovnom centru.

Usluga Cloud DRaaS korisnicima omogućava replikaciju svojih virtualnih računala u podatkovni centar HT ERONET-a. U slučaju potrebe ili problema, na produkcijskom okruženju kod korisnika, korisnik može lako i brzo oporaviti virtualna računala iz replika, ili prebaciti poslovanje na replicirana računala u HT ERONET podatkovnom centru, koji, svojim infrastrukturnim svojstvima, osigurava visoke performanse zajamčenog pristupa usluzi.

Nakon službenog predstavljanja dvije nove usluge u okviru HT ERONET-ova ICT porfolia, izvučen je i dobitnik iPhone-a 7 Plus, u nagradnom kvizu koji je organizirao HT ERONET za sve sudionike prezentacije.

Najsretniji je bio Faruk Alibašić, a dar mu je uručio direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT ERONET-a Toni Zlomislić.