Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
12.06.2018

HT ERONET & MEPAS MALL: ZAVLADALA NOGOMANIA!


Mepas Mall & HT ERONET NOGOMANIA izazvale su pravu euforiju ususret sportskom događaju godine – Svjetskome nogometnom prvenstvu u Rusiji!

Mnoštvo dječaka i djevojčica, ali i onih starijih, pokazali su svoje umijeće baratanja loptom na nogometnom terenu na platou Mepas Malla, a oni najumješniji i najuspješniji su i nagrađeni.

I to vrlo vrijednim nagradama: Samsung smart TV-om 40'' s kojim će dobitnik posebno uživati u gledanju Svjetskog prvenstva s najboljim pogledom na teren, Sony PlayStation-om 4 + Fifa-om18 za nevjerojatno gaming iskustvo i sate zabave te odličnim smartphoneom Huawei P20 Lite. Bilo je tu i mnoštvo drugih sponzorskih nagrada poput Telstar 18 lopti i poklon paketa.

- HT Eronet i Mepas Mall odlučili su se na Nogomaniju ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu i – bio je to pun pogodak!

Uistinu je bilo odlično gledati naše male i velike natjecatelje u nadmetanju  za vrijedne nagrade. Podijelili smo i brojne Telstar 18, službene Adidas lopte Svjetskog nogometnog prvenstva, a iskoristili i prigodu za predstavljanje naše nove ponude 4XL paketa i njegovih pogodnosti.

Naime, HT Eronet prvi put nudi opciju spajanja mobilne i fiksne mreže uz uređaje iz ponude po simboličnim cijenama – kazala je Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za Korporativne komunikacije HT Eroneta.

Uz odlično nogometno natjecanje, posjetitelji su mogli uživati i u druženju s najdražim igračima nogometnog prvaka BiH HŠK Zrinjskoga i nogometašicama Širokog Brijega.

Vidjeli smo i akrobatske poteze loptom te se nadmetali u igranju Fifa-e 18 na PlayStationu.

Jedno je sigurno, zahvaljujući HT Eronetu i Mepas Mallu, duh nogometne Rusije preselio je na trenutak i u Mostar, ususret euforiji najvažnije sporedne stvari na svijetu koja nas tek očekuje.