Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
16.02.2017

Sarajlije proslavile Dan zaljubljenih uz Ninu Badrić

Na koncertu u punom Bosanskom kulturnom centru Nina Badrić priredila je posjetiteljima dvosatno glazbeno putovanje prepuno emocija. Ponosni generalni sponzor koncerta bio je HT ERONET. <saznajte više>
 • 16.02.2017

  Djelatnici HT ERONET-a ponovno darivaju krv

  Darivanje krvi je veoma plemenit čin koji iz godine u godinu prepoznaje sve veći broj djelatnika HT ERONET-a.

 • 14.02.2017

  HT ERONET uz Ninu Badrić: Ninina zvijezda zasjala u Kosači

  Nina Badrić, odličnim koncertom u prepunome Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače, a ususret Valentinovu, još jednom je dokazala kako s pravom nosi epitet prave glazbene dive.

 • 09.02.2017

  Nina Badrić uz HT ERONET na Valentinovo

  Hrvatska glazbena diva Nina Badrić održat će dva valentinovska koncerta - u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. veljače, u Mostaru i Sarajevu. Generalni sponzor koncerata je HT ERONET, a organizator agencija PRimera iz Mostara.

 • 08.02.2017

  MOSTAR FILM FESTIVAL IMA PUNU POTPORU HT ERONET-a

  Poznati hrvatski glumac i direktor Mostar film festivala Slaven Knezović posjetio je HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem i rukovoditeljicom Odjela za korporativne komunikacije Misijanom Brkić-Milinković.

 • 07.02.2017

  Obavijest o sazivanju 1. (izvanredne) Skupštine JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar u 2017. godini

  Saziva se 1. (izvanredna) Skupština Javnog poduzeća Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar (JP HT d.d. Mostar), u 2017. koja će biti održana dana od 24. 2. 2017. godine (petak) s početkom u 11 sati u Mostaru, u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače.

 • 02.02.2017

  Čim sam dobio presudu u svoju korist, odrekao sam se 600 000 KM u korist HT ERONET-a

  Nakon afere “Gibraltar” i izvlačenja novca što je činila bivša Uprava, u posljednjih nekoliko dana HT ERONET ponovno je u središtu pozornosti. Meta je sadašnji predsjednik Uprave Vilim Primorac, vezano uz teme odštete i zaposlenja.
  O tim, ali i nekim drugim temama, predsjednik Primorac govori u intervjuu za Večernji list BiH.

 • 02.02.2017

  Predstavljena nova usluga HT ERONET-a – Office 365

  Nakon što je HT ERONET u prethodnoj godini poslovnim korisnicima ponudio infrastrukturne usluge unutar ERONET Cloud centra, odnosno omogućio cjelovita ICT poslovna rješenja iz oblaka omogućavajući samostalno i fleksibilno upravljanje uslugom, na početku 2017. HT ERONET širi portfelj ICT usluga za poslovne korisnike, uvodeći novu, u sinergiji s Microsoftom – Microsoft Office 365.

 • 01.02.2017

  NAJAVA: Prezentacija nove usluge - Office 365

  U četvrtak, 2. veljače u 13 sati, na prodajnom mjestu HT ERONET-a u Mepas Mallu, bit će održana prezentacija nove usluge Office 365.

 • 22.12.2016

  Prihodi su 200 milijuna KM, povećali smo tržišni udio i broj korisnika

  Godina zaokreta - tako bi se mogla ocijeniti 2016. za HT Eronet iz Mostara. Poslovanje je stabilizirano uz mjere koje su poduzete unutar tvrtke, ali i nuđenje novih usluga te proizvoda. Predsjednik Uprave Vilim Primorac očekuje da se taj trend nastavi unatoč snažnoj konkurenciji besplatnih servisa koji su poljuljali i velike svjetske telekom kompanije. O poslovanju i rezultatima u 2016. te planovima za iduću godinu, predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac govorio je za Večernji list BiH.

 • 19.12.2016

  SRETNI BLAGDANI UZ HT ERONET

  Završila dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači Kombinacijom pjesme, plesa i glume kroz predstavu Maloga teatra Mostar – Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi, završena je dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači.

 • 19.12.2016

  Blagdansko darivanje mostarskih škola

  Treća osnovna škola, Osnovna škola Ivana Gundulića i Srednja turističko-ugostiteljska škola u Mostaru, u sklopu akcije blagdanskog darivanja HT ERONET-a kojemu se pridružio i HŠK Zrinjski, dobile su novčana sredstva za nabavu knjiga za školske knjižnice te opremanje kabineta za učenike s poteškoćama u razvoju.

 • 16.12.2016

  NAJAVA: Osigurali HT ERONET i HŠK Zrinjski

  Povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Mostaru, u ponedjeljak, 19. prosinca u 11 sati, bit će priređena svečanost na kojoj će tri mostarske škole – Treća osnovna, Osnovna škola Ivana Gundulića i Srednja turističko-ugostiteljska, dobiti sredstva namijenjena nabavi knjiga za školske knjižnice te opremanje kabineta za učenike s poteškoćama u razvoju.

 • 16.12.2016

  Radost uz Zimsku bajku HT ERONET-a

  U Kosači je počela HT ERONET Zimska bajka.

 • 16.12.2016

  Na Sveučilištu u Mostaru predstavljen obrazovni centar za Microsoftove tehnologije i programska rješenja

  Veće prilike za zapošljavanje mladih stjecanjem Microsoft certifikata, potpuno besplatni treninzi

 • 14.12.2016

  HT ERONET Zimska bajka u Kosači može početi

  Sve je spremno za HT ERONET Zimsku bajku u Kosači, u petak i subotu, 16. i 17. prosinca.

 • 12.12.2016

  HT ERONET promovirao svoje usluge na „Adventu u Mostaru“

  Proteklog je vikenda HT ERONET organizirao promociju u sklopu „Adventa u Mostaru“.

 • 06.12.2016

  HT ERONET Zimska bajka u Kosači

  HT ERONET ove godine, u petak i subotu – 16. i 17. prosinca, u Hrvatski dom Hercega Stjepana Kosače donosi veliku božićno-zimsku bajku.

 • 01.12.2016

  Zvijezda filmova Ridleya Scotta gost predsjednika Primorca

  Poznati Mostarac s londonskom adresom i zavidnom međunarodnom karijerom, omiljeni glumac proslavljenog redatelja Ridleya Scotta („Kraljevstvo nebesko“, „Robin Hood“, „Savjetnik“), inače predsjednik stručnoga ocjenjivačkog suda na netom završenom Mostar film festivalu, Velibor Topić, u pratnji menadžerice Ivane Hoti i redateljice Irene Škorić, posjetio je HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem i njegovim suradnicima.

 • 01.12.2016

  HT ERONET: Završen 10. Mostar film festival

  Sinoć je završen 10. Mostar film festival čiji je ovogodišnji glavni sponzor HT ERONET.