Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
23.06.2017

HT ERONET uz Humanitarnu udrugu "Fra Mladen Hrkać"

Povodom koncerta duhovne glazbe "Pomozimo zajedno" i svečanog otvorenja novih prostorija Humanitarne udruge "Fra Mladen Hrkać" , u Širokom je Brijegu održana konferencija za novinare na kojoj je prva dopredsjednica udruge Nives Skoko Žanić najavila i gradnju Doma fra Mladen Hrkać u Zagrebu, čije se otvorenje očekuje u lipnju 2021. <saznajte više>
 • 17.06.2017

  HT ERONET podržao: Zajedno za tuzlanske Hrvate i HKC Sveti Franjo

  U zagrebačkom hotelu Westin, pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, održana je donatorska večer za završetak izgradnje Hrvatskog kulturnog centra “Sveti Franjo” u Tuzli.

 • 14.06.2017

  Udruga „Fra Mladen Hrkać“ slavi 5. obljetnicu

  Humanitarna udruga „Fra Mladen Hrkać“ slavi svoj 5. rođendan.

 • 09.06.2017

  Obavijest o dopuni dnevnog reda druge (redovite) Skupštine JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar u 2017. godini

  Vrši se dopuna dnevnog reda 2. (redovite) Skupštine JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar zakazane za dan 29.06. 2017. (četvrtak) s početkom u 11:00 sati u Mostaru, u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače.

 • 09.06.2017

  HT ERONET i HUAWEI potpisali ugovor vrijedan 2,5 milijuna KM

  HT ERONET i Huawei potpisali su u Zagrebu ugovor o modernizaciji fiksne MSAN mreže, vrijedan 2,5 milijuna KM.

 • 08.06.2017

  Novi ugovor Ericssona Nikole Tesle i HT-a Mostar

  Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar ugovorili su proširenje i modernizaciju radijske pristupne mreže ovog bosanskohercegovačkog operatera.

  Posao je vrijedan 11 milijuna kuna, a realizacija ugovora počinje odmah.

 • 06.06.2017

  Cannes Film Festival: HT ERONET – istinski prijatelj filmske umjetnosti

  Sedam desetljeća najznačajnijeg i najglamuroznijeg svjetskog filmskog festivala – onoga u Cannesu, na poseban način bit će obilježeno i u emisiji iz kulture BHT-a – „Dimenzija više specijal“, urednika Dževdeta Tuzlića, koja je na programu večeras od 20.15 sati. Naime, zahvaljujući potpori HT ERONET-a u projektu „HT ERONET i kultura na zajedničkoj cesti“, dugogodišnji urednik Programa za kulturu BHT1, ugledni TV novinar Dževdet Tuzlić, snimao je, razgovarao i bilježio glamurozno ozračje blagdana filmske umjetnosti u Cannesu.

 • 05.06.2017

  Obavijest o sazivanju 2. (redovite) Skupštine JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar u 2017. godini

  Saziva se druga (redovita) Skupština Javnog poduzeća Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar (JP HT d.d. Mostar), koja će biti održana dana 29.06. 2017. godine (četvrtak) s početkom u 11:00 sati u Mostaru, u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače.

 • 01.06.2017

  „Euromelanoma Day“ obilježen u HT ERONET-u

  Svake se godine, povodom obilježavanja Euromelanoma Day-a, podsjećamo važnosti prevencije i ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože.

 • 29.05.2017

  Srednjoškolci u posjetu Korisničkoj podršci HT ERONET-a

  U organizaciji Grada Mostara i HT ERONET-a, a u sklopu projekta „Volontiraj – Kreditiraj“, skupina mostarskih srednjoškolaca posjetila je Korisničku podršku HT ERONET-a u Mostaru.

 • 25.05.2017

  Podržao HT ERONET: Koncert J.Houdeka za završnicu Mostarskoga proljeća

  Koncertom Jacquesa Houdeka, spuštena je zavjesa na ovogodišnje, 19. po redu Mostarsko proljeće, čiji je generalni sponzor – HT ERONET.

 • 25.05.2017

  Potpisan Sporazum o suradnji između Pravnoga fakulteta i HT ERONET-a

  Između HT ERONET-a i Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru potpisan je Sporazum o suradnji na istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima radi provođenja zajedničkih aktivnosti usmjerenih ka unapređenju znanosti i obrazovanja te stvaranja boljih zakonskih okvira za razvoj poduzetništva.

 • 24.05.2017

  Jacques Houdek u HT ERONET-u: Hvala vam što podržavate ovakve događaje

  Koncertom najljepših starogradskih pjesama – Tko je, srce, u te dirno – u velikoj dvorani Kosače, Jacques Houdek zatvara ovogodišnje Mostarsko proljeće – 19. dane Matice hrvatske.
  Tim povodom, Jacques je, odmah po dolasku u Mostar, posjetio generalnog sponzora manifestacije HT ERONET, gdje ga je dočekao predsjednik Uprave Vilim Primorac.

 • 19.05.2017

  HT ERONET uz Večernjakov pečat: Osoba godine – Marko Pipunić

  Osoba 2016. godine u Bosni i Hercegovini u tradicionalnom izboru Večernjeg lista BiH – Večernjakov pečat, gospodarstvenik je iz Posavine Marko Pipunić. Manifestaciju, zahvaljujući kojoj je slika iz prepune Kosače, iz Mostara, obišla cijeli svijet, i ove je godine, kao jedan od glavnih sponzora podržao HT ERONET.

 • 17.05.2017

  Humanost na djelu: HT ERONET uz Banku koštane srži

  Četrdesetak poznatih osoba iz svih područja javnoga života sudjelovalo je u tradicionalnom godišnjem teletonu za Banku koštane srži, koji je NVO „Mala“ ovaj put organizirala u hotelu Hills na Ilidži, uz izravan TV prijenos na TV Pinku. Podsjetimo, prvi je teleton održan u Sarajevu, u veljači prošle godine, a u travnju, također prošle godine, HT ERONET bio je domaćin donatorske večere za Banku koštane srži u ljetnikovcu Radobolja u Mostaru. Sjedište registra Banke koštane srži je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

 • 09.05.2017

  Izaslanstvo Hvidre Mostar u posjetu HT ERONET-u

  Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac primio je izaslanstvo Hvidre Mostar predvođeno predsjednikom Mirom Šunjićem.

 • 28.04.2017

  OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGA HT ERONET

  za SAMSUNG (A3 i A5 2017, S7, S7 Edge) uređaje

 • 27.04.2017

  HT ERONET i SBERBANK BH potpisali ugovor o poslovnoj suradnji

  TopUp usluga: Inovacija za brzo, jednostavno i besplatno slanje dopune !hej kredita

 • 26.04.2017

  NAJAVA ZBIVANJA: Potpisivanje ugovora između HT ERONET-a i Sberbank BH d.d. Sarajevo

  U četvrtak, 27. travnja u 11 sati, u upravnoj zgradi HT-a Mostar bit će upriličena konferencija za novinare povodom potpisivanja Ugovora o prijenosu ovlasti za posredovanje u prodaji usluga – vrijednosnica pristupnom aplikacijom mobilnog bankarstva i web sučelja elektroničkog bankarstva partnera Sberbank BH d.d. Sarajevo, između HT ERONET-a i Sberbank BH d.d. Sarajevo

 • 21.04.2017

  HT ERONET NAJAVIO NOVE USLUGE – Cloud Backup i Cloud DRaaS

  Trećega dana NetWork7 konferencije u Neumu HT ERONET je službeno najavio i dvije nove usluge u okviru ICT portfolia - u dijelu migracije infrastrukture i rješenja u Cloud te poboljšanja sigurnosti okruženja.
  Riječ je o uslugama Cloud Backup i Cloud Disaster Recovery (Cloud DRaaS), koje HT ERONET predstavlja zajedno s tehnološkim partnerom Veeam Software-om, jednim od lidera na tržištu.