Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima
 • 22.12.2016

  Prihodi su 200 milijuna KM, povećali smo tržišni udio i broj korisnika

  Godina zaokreta - tako bi se mogla ocijeniti 2016. za HT Eronet iz Mostara. Poslovanje je stabilizirano uz mjere koje su poduzete unutar tvrtke, ali i nuđenje novih usluga te proizvoda. Predsjednik Uprave Vilim Primorac očekuje da se taj trend nastavi unatoč snažnoj konkurenciji besplatnih servisa koji su poljuljali i velike svjetske telekom kompanije. O poslovanju i rezultatima u 2016. te planovima za iduću godinu, predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac govorio je za Večernji list BiH.

 • 19.12.2016

  SRETNI BLAGDANI UZ HT ERONET

  Završila dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači Kombinacijom pjesme, plesa i glume kroz predstavu Maloga teatra Mostar – Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi, završena je dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači.

 • 19.12.2016

  Blagdansko darivanje mostarskih škola

  Treća osnovna škola, Osnovna škola Ivana Gundulića i Srednja turističko-ugostiteljska škola u Mostaru, u sklopu akcije blagdanskog darivanja HT ERONET-a kojemu se pridružio i HŠK Zrinjski, dobile su novčana sredstva za nabavu knjiga za školske knjižnice te opremanje kabineta za učenike s poteškoćama u razvoju.

 • 16.12.2016

  NAJAVA: Osigurali HT ERONET i HŠK Zrinjski

  Povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Mostaru, u ponedjeljak, 19. prosinca u 11 sati, bit će priređena svečanost na kojoj će tri mostarske škole – Treća osnovna, Osnovna škola Ivana Gundulića i Srednja turističko-ugostiteljska, dobiti sredstva namijenjena nabavi knjiga za školske knjižnice te opremanje kabineta za učenike s poteškoćama u razvoju.

 • 16.12.2016

  Radost uz Zimsku bajku HT ERONET-a

  U Kosači je počela HT ERONET Zimska bajka.

Korporativne KOMUNIKACIJE

Ulica Kneza Branimira bb
88 000 Mostar
Telefon: 036 395 260
Fax: 036 395 260
E-mail: press@hteronet.ba

Društvena ODGOVORNOST

Korporativna društvena odgovornost integrirana je u dugoročnu strategiju razvoja HT-a Mostar. <saznajte više>