Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima

Snimalica

Snimalica, dodatna usluga HOME.TV-a, omogućava Vam da snimite sve što ne stignete pogledati u vrijeme emitiranja istog sadržaja na TV kanalu. 

Snimalica može istovremeno snimati više emisija, čak i u slučaju kad se prikazuju na različitim kanalima u isto vrijeme.  

Snimljene sadržaje možete pogledati kad god Vam odgovara. Vrijeme početka i završetka snimanja vrlo lako odabirete prema terminima prikazivanja omiljenih sadržaja u Programskom vodiču.
 

HOME.TV Vam daje prostor za 10 sati snimanja. Snimanje emisija Snimalicom može se samo na kanalima koji su dozvoljeni za snimanje. Kanali koje možete snimati imaju aktivnu ikonu snimalice u gornjem redu Programskog vodiča. Za snimanje određene emisije treba aktivirati Programski vodič, odabrati kanal i emisiju koju želite snimiti i pritisnuti tipku za potvrdu.

Ako ste ispravno odabrali emisiju za snimanje, ta će emisija biti istaknuta crvenom bojom u Programskom vodiču, označavajući da je odabrana za snimanje. Popis emisija koje se na rasporedu snimanja možete pogledati u podizborniku Raspored snimanja, dok snimljene emisije možete pregledavati u podizborniku Snimljeni sadržaj. Baš kao i na DVD-u ili video uređaju, snimljenu emisiju možete premotavati, ubrzavati, pauzirati i zaustaviti.
 
U opciji HOME.TV Snimalica omogućujemo i funkciju Kontinuiranog snimanja, inovaciju na našem tržištu. Ona Vam nudi mogućnost gledanja već emitiranih emisija na određenim kanalima i to do 2 dana unatrag!

Ukoliko želite koristiti tu uslugu odaberete kontinuirano snimljene emisije koje su u Programskom vodiču označene narančastom bojom.
 
Uz HOME.TV Snimalicu možete i pauzirati TV program za vrijeme redovitog prikazivanja. Utakmica, film, serija, vijesti i ostali sadržaji koji su na kanalima koji imaju kontinuirano snimanje, uz HOME.TV Snimalicu se mogu zaustaviti i nakon pauze nastaviti gledati.