Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima

Pika Kartica

Dio smo programa Pika Kartice kojim dajemo pogodnosti našim !hej korisnicima.

Svaki !hej korisnik učlanjen u program Pika Kartice nadoplatom svog !hej računa ostvaruje bodove na svojoj Pika Kartici, koji se pretvaraju u novac na !hej računu.

Za svakih nadoplaćenih 1 KM dobivaš 1 bod na Pika Kartici. U bodovanje ulaze sve nadoplate !hej računa koje produljuju njegovo trajanje. Da ostvariš pravo na bonus novac, u jednom obračunskom periodu trebaš skupiti 30 ili više bodova, i bonus novac će biti uplaćen direktno na tvoj !hej račun. Tablicu ukupno sakupljenih bodova i bonus novcima koji se za te vrijednosti dobivaju možeš pogledati na web stranici Pika Kartice.

Postoje četiri obračunska perioda:

Period 1: 01.02. - 30.04.,

Period 2: 01.05. – 31.07.,

Period 3: 01.08. - 31.10. i

Period 4: 01.11. - 31.01.

Na kraju svakog Perioda bonus novac se uplaćuje na !hej račun svakom tko je skupio 30 ili više bodova. Nakon uplate dobiješ SMS obavijest.

Na Konzum prodajnim mjestima možeš kupiti !hej start paket na kojemu svaka nadoplata računa donosi duple bodove na Pika Kartici, tako da bodove skupljaš dvostruko brže! Osim ove pogodnosti za aktivaciju ovog start paketa !hej ti daruje i besplatan bonus od 6 GB koji se dodjeljuje tijekom 12 mjeseci (500 MB x 12 mjeseci). !hej start paket je označen sa iznosom bonusa (6 GB).  

!hej korisnici koji nisu članovi Pika kluba mogu se učlaniti ispunjavanjem pristupnice za učlanjenje koja je dostupna na Konzum i HT ERONET prodajnim mjestima ili elektronskim putem preko stranice www.pikakartica.ba 

Za detaljne informacije posjetite www.pikakartica.ba