Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima

Besplatan Facebook Zero

!hej Ti donosi posebno iznenađenje! Budi u tijeku dešavanja na Facebook-u, odgovaraj na privatne poruke, čitaj i piši statuse i ne propusti baš ništa.

Kupi !hej START paket po cijeni od 4KM s 4KM početnog iznosa na računu, a !hej Ti daruje mogućnost besplatnog mobilnog pristupa Facebook-u ZAUVIJEK!

Besplatni mobilni pristup Facebook-u ostvaruješ putem linka: 0.facebook.com

Besplatan pristup ostvaruje se samo preko pristupne točke (APN): gprs.eronet.ba.

Facebook Zero stranica je tekstualna verzija standarnog mobilnog Facebook-a namijenjena korisnicima koji žele putem mobilnog telefona besplatno pregledavati, ažurirati statuse, slati i čitati poruke, novosti, tekstualni sadržaj i to sve bez naknade.
Facebook Zero stranici mogu pristupiti svi !hej korisnici na svom mobilnom uređaju putem linka 0.facebook.com
 

Što je zero facebook?

0.facebook.com je lagana, tekstualna verzija standardnog mobilnog Facebook-a (m.facebook.com).
Na Facebook-u Zero ne vide se slike, već samo tekst (statusi; novosti; poruke i sl...).

Tko može pristupiti stranici 0.facebook.com?

Stranici mogu pristupiti svi !hej korisnici, te privatni i poslovni ERONET pretplatnici.

Kome je pristup na zero facebook besplatan?

Pristup Facebook-u Zero besplatan je svim novim i postojećim !hej korisnicima, dok se ERONET privatnim i poslovnim pretplatnicima ostvareni podatkovni promet naplaćuje prema cjeniku.

Koji su uvjeti za pristup zero facebook stranici?

Da bi mogao pristupiti 0.facebook.com stranici korisnik na !hej računu mora imati najmanje 0,02 KM ili aktiviranu podatkovnu opciju sa prometom dostatnim za ostvarivanje podatkovne sesije.

Kako se spajam na zero facebook?

Pristup Facebook-u Zero moguć je isključivo unošenjem ispravne adrese (0.facebook.com) u web pregledniku mobilnog telefona.

Mogu li Facebook Zero stranici pristupiti i putem Opera preglednika?

Mobilni preglednik Opera trenutno nije podržan. Putem Opera preglednika možete pristupiti standardnoj verziji mobilnog Facebook-a (m.facebook.com) pri čemu će se ostvareni promet naplatiti prema cjeniku.

Što trebam učiniti da bi mi Facebook Zero bio besplatan?

Facebook Zero besplatan je svim !hej korisnicima. Dovoljno je spojiti se na Facebook Zero unošenjem adrese 0.facebook.com u web preglednik mobilnog telefona.

Da li su svi sadržaji koje pronađem na stranici zero facebook-a besplatni?

Svi sadržaji na Facebook Zero stranicama su besplatni osim vanjskih sadržaja do kojih se može doći preko te stranice (linkovi koje objavljuju korisnici facebook-a) ili pregledavanja slika.

Kako ću znati da će mi se nešto naplatiti?

U slučaju da izlazite s besplatnog dijela Facebook Zero stranica (vanjski link - npr. YouTube, ili pregledavanje nečijih slika) pojavit će vam se obavijest o napuštanju besplatnog dijela te upozorenje da može doći do naplate daljnjeg surfanja.

Moram li imati neke posebne postavke u uređaju da mogu pristupiti stranici Zero facebook?

Da bi pristupili stranici 0.facebook.com morate imati omogućen pristup internetu odnosno definiran apn. !hej korisnici internetu pristupaju putem usluge START. ERONET pretplatnici mogu birati između START usluge i MI tarifa.

Facebook Zero stranica mi je na engleskom jeziku. Da li to mogu promijeniti?

Željeni jezik možete definirati u postavkama vašeg Facebook računa.

Spojio/la sam se na Zero facebook no nešto ne radi kako treba (ne mogu promjeniti nešto u profilu, komentirati, poslati poruku itd.).

Funkcionalnost Facebook Zero stranice nije nadležnosti ERONET-a. U tom je slučaju potrebno provjeriti sa Facebook-om ima li nekih teškoća u radu Facebook-a Zero.

S Facebook-a sam otišao/la na neku vanjsku stranicu i došlo je do naplate. Kliknuo/la sam natrag i vratio/la se na Facebook. Da li će mi se daljnje surfanje po Facebook-u nastaviti naplaćivati ili će ponovno biti besplatno?

Daljnje surfanje po Facebook Zero stranicama je besplatno.

Da li Zero facebook-u mogu pristupiti iz roaminga i da li mi je i to besplatno?

Facebook-u Zero se nemože pristupiti iz roaminga.