Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima

!hej Tourist tarifa

Uživaj na odmoru, budi online, podjeli fotke
Kupi !hej Tourist start paket i besplatno surfaj i pričaj tjedan dana.

!hej Tourist tarifa namijenjena je sezonskim korisnicima, a prodaje na samostalnom !hej Tourist start paketu. Na ovu se tarifu nije moguće prebaciti sa ostalih !hej tarifa.

Cijena !hej Tourist start paketa iznosi 20 KM.

Kako aktivirati !hej Tourist broj i pripadajuće opcije?

Nakon što ste umetnuli karticu u mobilni uređaj, dovoljno je da napravite odlazni poziv, pošaljete SMS poruku ili se spojite na Internet i automatski će vam se aktivirati !hej broj s Tourist tarifom.

Aktivacijom broja istovremeno dobivate aktivirane dvije tjedne opcije, jednu za internet (10 GB) i jednu za razgovore (30 minuta prema svim mrežama u BiH).

Kada se može aktivirati nova opcija?

Novu tjednu opciju sa internetom možete aktivirati u bilo kojem trenutku. Ako pri aktivaciji već imate aktiviranu istu opciju, tada će vam se nepotrošeni internet promet iz postojeće opcije pridodati u novo aktiviranu opciju. Tjednu opciju sa internetom možete aktivirati pozivom koda *111# ili slanjem besplatne poruke sadržaja Weeklygb na broj 063 7790.
Novu tjednu opciju sa minutama možete aktivirati nakon potrošnje ili isteka postojeće. Opcija se može aktivirati pozivom koda *111# ili slanjem besplatne poruke sadržaja Talkmin na broj 063 7790.
Pored opcija koje ćete dobiti aktivacijom broja, možete aktivirati i Dnevnu opciju od 1 GB slanjem besplatne poruke sadržaja Dailygb na broj 063 7790 ili pozivom koda *111#.
Aktivacija opcija naplatit će se prema važećem cjeniku:

Cjenik opcija

Opcija

Cijena

Dnevna 1 GB

3,00 KM

Tjedna 10 GB

20,00 KM

Razgovori (7 dana)

3,00 KM

 

Što nakon isteka trajanja opcija?

Tjedna opcija sa internetom će se automatski reaktivirati i naplatiti budete li imali dovoljan iznos na računu. Tjedna opcija s minutama se ne reaktivira automatski i potrebno ju je aktivirati pozivom koda *111# ili slanjem besplatne poruke kako je opisano u poglavlju prije.
Ukoliko ste aktivirali Dnevnu opciju od 1 GB, po isteku trajanja ista će se automatski reaktivirati budete li imali dovoljan iznos na računu.
Ako ne želite da vam se opcije Tjedna 10 GB i Dnevna 1 GB reaktiviraju po isteku trajanja, možete ih deaktivirati slanjem poruke sadržaja Noweeklygb odnosno Nodailygb na broj 063 7790.

Kako koristiti mobilni Internet?

Ako na svom uređaju imate uključene Mobilne podatke automatski ćete biti spojeni na Internet i !hej broj će se aktivirati. Ukoliko se Internet veza ne uspostavi, ugasite i zatim upalite mobilni uređaj. Ako ni tada nije moguće uspostaviti Internet vezu potrebno je u postavkama mobilnog uređaja konfigurirati pristupnu točku (APN): gprs.eronet.ba. Za Android uređaje: Postavke → Mobilne mreže → Pristupne točke (APN). Za iOS uređaje: Postavke → Mobilni podaci → Opcije pod.plana → Mobilna podatkovna mreža.

Kako obnoviti račun, provjeriti stanje !hej računa ili Tjedne/Dnevne opcije?

Za obnovu računa kupite !hej bon na kiosku, bankomatu, benzinskoj postaji ili u poslovnicama HT ERONETA, te utipkajte *123*14-znamenkasti broj# i pritisnite tipku za pozivanje.
Za provjeru stanja preostalog iznosa na !hej računu utipkajte kod *101# i pritisnite tipku za pozivanje.
Za provjeru potrošnje svojih Opcija pošaljite besplatnu poruku sadržaja Usage na broj 063 7790 ili pozovite kod *111#.

Kako koristiti kod *111#?

Ukucavanjem koda *111# na mobilnom uređaju i pritiskom tipke za poziv automatski se na ekranu uređaja prikazuju opcije obilježenim rednim brojevima. Željenu opciju birate tako što upišete redni broj i pritisnete tipku za potvrdu. Na ovaj način možete besplatno provjeriti stanje na računu i aktivirati opcije Tjedna 10 GB, Dnevna 1 GB ili Razgovori (opcija s minutama), te provjeriti preostali iznos megabajta ili minuta.

Cjenik

Pozivi prema mobilnim i fiksnim mrežama u BiH (KM/min)

0,21

Pozivi prema odabranim fiksnim mrežama u Europi* (KM/min)

0,30

Pozivi prema ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Europi + SAD, Kanada, Australija (KM/min)

0,81

Pozivi prema mobilnim i fiksnim mrežama u preostalim zemljama (KM/min)

1,046

SMS poruka prema svim mrežama u BiH

0,10

SMS poruka prema svim mrežama u Europi i Svijetu

0,16

Podatkovni promet (KM/MB)

0,20

* Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Njemačka, Austrija, Italija, Češka, Turska, UK, Slovačka, Mađarska, Irska, Poljska, Francuska.

U sve iznad navedene cijene je uključen PDV.

!hej Tourist start pakete, osim na prodajnim mjestima HT ERONET-a, možete kupiti i ovdje