Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima

Dodatne usluge

Upravljačka ploča KM (Knox Manage)

Imate svoju tvrtku ili ste menadžer neke tvrtke i odgovarate za poslovanje? Ukoliko želite putem udaljenog pristupa distribuirati aplikacije i dokumente, te upravljati i osiguravati promet između mobilnih uređaja i kritičnih sustava tvrtke, upravljačka ploča KM je pravo rješenje. 

Upravljačka ploča KM (Knox Manage) je EMM (Enterprise mobility management) rješenje optimizirano za enterprise korisnike za upravljanje i nadzor mobilnih uređaja zaposlenika sa fleksibilnom granulacijom koja je zasnovana na „oblaku” i koja dolazi u kombinaciji s proizvodom sigurnosnog spremnika/kontejnera.

Više informacija o KM usluzi i uvjetima korištenja
 

Upravljačka ploča KW (Knox Workspace)

Menadžer ste neke velike tvrtke i odgovarate za njezino poslovanje? Imate zaposlenike koji svakodnevno koriste mobilne uređaje za pristup poslovnim aplikacijama i dokumentima, a Vi želite poslovne podatke izolirati i višestruko zaštititi od krađe ili gubitka? Onda je KW prava usluga za Vas. 
 
Upravljačka ploča KW je sigurnosni proizvod, odnosno radni prostor i kontejner na mobilnom uređaju koji izolira poslovne aplikacije i podatke od osobnih s opremom veoma visoke razine sigurnosti. Vaš IT odjel može daljinski upravljati spremnikom/kontejnerom, postavljati i instalirati aplikacije. Sustav dolazi sa uključenom AV zaštitom za podatke i aplikacije unutar kontejnera i ispunjava stroge sigurnosne zahtjeve koje su postavile vlade država i uprave korporacija širom svijeta. … Uslugu je moguće besplatno testirati. 
 
Više informacija o KW usluzi i uvjetima korištenja.
 

Konfigurator KC (Knox Configurator)

 
Želite uz minimalan trošak unaprijediti Vaše mobilne kompetencije i osigurati Vaše poslovne podatke? … Odaberite KC uslugu. 
 
Konfigurator KC je skup alata i usluga koji omogućuju  prilagodbu i implementaciju mobilnih rješenja na Samsung uređajima Vaših zaposlenika.
 
Uz pomoć Konfiguratora KC mobilni uređaj se pretvara u uređaj koji je prilagođen za bilo koju granu gospodarstva (vrijedi samo za uređaje proizvođača Samsung!). Dvije su verzije ove usluge, i to:
Konfigurator KC Static
Konfigurator KC Dynamic
 
Ukoliko želite postaviti jedinstvenu (preferiranu) pozadinu ekrana i zvukova na mobilnim uređajima, spriječiti korištenje određenih aplikacija (npr. Google Play, …), onemogućiti korištenje određenih ili svih Wi-Fi mreža, spriječiti kopiranje podataka iz vaših poslovnih aplikacija na USB ili druge uređaje, kao i onemogućiti ažuriranje sistemskog softvera i vraćanje tvorničkih postavki uređaja, onda je KC usluga upravo ono što Vam treba. 
 
Više informacija o KC usluzi i uvjetima korištenja.