Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima

ICT usluge

Office 365

Cloud usluge

Office 365 uslugu čine desktop verzije Office programa koje možete koristiti lokalno — na računalu na kojem ste ih instalirali ili putem interneta—koristeći vaš smartphone, tablet ili računalo. Uz Word, Excel, PowerPoint i Outlook, Office 365 nudi vam i uslugu e-maila Exchange Online, zajedničko dijeljenje i rad na dokumentima uz SharePoint Online, web-konferencije putem Skypea for Business te OneDrive for Business—online prostor za pohranu dokumenata i podataka. Saznajte više
Cloud usluge su sigurno, fleksibilno i ekonomično rješenje za poduzeća i predstavljaju zamjenu za skupu IT infrastrukturu potrebnu za Vaše poslovanje. Brigu o održavanju infrastrukture prenosite na Eronet a Vama preostaje više mogućnosti da se posvetite Vašem poslovanju.
Saznajte više
 
   

Kolokacija poslužitelja

Potreban Vam je smještaj poslužitelja u prostoru koji ispunjava profesionalne standarde? Istodobno želite ispuniti profesionalne standarde, brzo i povoljno? Rješenje je usluga Kolokacije poslužitelja, koja Vam nudi smještaj Vaše opreme u najmoderniji Eronet data centar, izgrađen prema najsuvremenijim svjetskim trendovima u industriji. 
Saznajte više
 

ERONET data centar

Infrastruktura za Eronet ICT usluge je novoizgrađeni data centar u Grudama. Data centar je izgrađen prema najsuvremenijim trendovima u industriji, a osigurava visoke standardne, koji uključuju:
   
  • Neprekidno napajanje (redundantni UPSovi, generator),
  • Redundantna klimatizacija,
  • Fizičko osiguranje i elektronska kontrola pristupa u prostorije data centra,
  • Video nadzor prostorija data centra,
  • Vatrodojavni sustav za kompletni prostor, uključujući i prostor ispod podignutog poda,
  • Neprekidni nadzor klimatizacijskog sustava, napajanja i dostupnosti opreme.