Vaši online alati
Web portal NetPhone usluge za korisnika telefona.
Web sučelje za pristup e-mailu. Preusmjeravanje pošte i promjenu lozinke za e-mail možete napraviti preko webmaila.
Podrška korisnicima

ICT usluge

Office 365

Cloud usluge

Office 365 uslugu čine desktop verzije Office programa koje možete koristiti lokalno — na računalu na kojem ste ih instalirali ili putem interneta—koristeći vaš smartphone, tablet ili računalo. Uz Word, Excel, PowerPoint i Outlook, Office 365 nudi vam i uslugu e-maila Exchange Online, zajedničko dijeljenje i rad na dokumentima uz SharePoint Online, web-konferencije putem Skypea for Business te OneDrive for Business—online prostor za pohranu dokumenata i podataka.
Saznajte više
Cloud usluge su sigurno, fleksibilno i ekonomično rješenje za poduzeća i predstavljaju zamjenu za skupu IT infrastrukturu potrebnu za Vaše poslovanje. Brigu o održavanju infrastrukture prenosite na Eronet a Vama preostaje više mogućnosti da se posvetite Vašem poslovanju.
Cloud Server omogućava korištenje virtualnih poslužitelja koji su dio virtualne platforme smještene u HT Eronet data centru.
BaaS (Backup as a Service ) i DRaaS (Disaster Recovery as a Service) omogućavaju   pohranu podataka u data centar HT ERONET smješten u BiH. Automatizirana pohrana se vrši pomoću Veeam tehnologije koja enkriptira podatke na samom izvoru. Za realizaciju usluga korisnik treba imati  instaliran Veeam softver te pristup internetu.
   

Kolokacija poslužitelja

Potreban Vam je smještaj poslužitelja u prostoru koji ispunjava profesionalne standarde? Istodobno želite ispuniti profesionalne standarde, brzo i povoljno? Rješenje je usluga Kolokacije poslužitelja, koja Vam nudi smještaj Vaše opreme u najmoderniji Eronet data centar, izgrađen prema najsuvremenijim svjetskim trendovima u industriji. 
Saznajte više

ERONET data centar

Infrastruktura za Eronet ICT usluge je novoizgrađeni data centar u Grudama. Data centar je izgrađen prema najsuvremenijim trendovima u industriji, a osigurava visoke standardne, koji uključuju:
   
  • Neprekidno napajanje (redundantni UPSovi, generator),
  • Redundantna klimatizacija,
  • Fizičko osiguranje i elektronska kontrola pristupa u prostorije data centra,
  • Video nadzor prostorija data centra,
  • Vatrodojavni sustav za kompletni prostor, uključujući i prostor ispod podignutog poda,
  • Neprekidni nadzor klimatizacijskog sustava, napajanja i dostupnosti opreme.